Zrejme sa len potrebujem vyrozpravat,no verte-je mi tazko..
Uz par tyzdnov citim hroznu prazdnotu,smutok,totalnu vycerpanost,v poslednom case stale placem,po
zdravotnej stranke to tiez ide so mnou dole vodou (bolesti hlavy,krcnej chrbtice,na rukach stale citim hroznu svalovicu,psych.som na dne a podobne).
V praci stale taham,kolkokrat aj do vecera,sefka na mna kladie ovela viac nez na ostatnych a dovolenku mi sefka nechce dat,aj ked mam este 12,5dna dovolenky z minuleho roka.Proste ked si pytam dovolenku-lebo citim uz totalne vycerpanie a unavu,potrebujem vypnut-tak mi nechce dat,aj ked ini uz dovolenky mali.Ked oponujem ze je to este stara minulorocna dovolenka-tak povie ze ci si myslim ze som jedina v praci so starou dovolenkou.Ale kolegyne cerpali tohtorocne dovolenky a citim nespravodlivost,ze ja nemozem.Nechcem ist nikam do zahranicia-len si potrebujem odychnut,vypnut.Ako jedine vychodisko vidim v marodke,ale to zas tiez nie je riesenie-obmedzuje to,lebo by potom nemohla nikam chodit (vychadzky su ohranicene,kratke) a aj financne by som skodovala.Ale naco cerpat PN ked mam este staru dovolenku?!?
Doma to mam tiez pevne.Rodicia uz tak nevladzu,takze hlavna starostlivost o vsetko v dome,zahrade,okolo domu je hlavne na mne.Takze z jednej sichty pridem domov a hned nastupujem do druhej a takto je to stale dokola.Vecer uz padam \\\"dole hubou\\\" od unavy..
Stale menej a menej sa tesim zo zivota,stracam zivotny zmysel-podstatu zivota,stale castejsie rozmyslam nad tym ze by bolo lepsie keby ani nezila a bolo uz po mne..
Uz som rozmyslala aj nad navstevou psychologa-ale pracujem viac ako 50km od domova co dochadzam do prace,takze domov chodim az po 16h.V praci koncim po 15h,ale casto musim ostavat dlhsie v praci.
No a psychologovia aspon co som sa predbezne informovala-ordinuju v priebehu dna,menej uz takto v neskorsom case (po 17h napriklad).V okoli takto nefunguje ani jeden.Chodit k nemu na priepustky?To by ma ani tak casto nepustali a nechcem,aby v praci videli priepustky potvrdene od psychologa..
Prepacte mi za dlhy prispevok,ale pomohlo mi aspon takto tu moju tazobu dostat aspon z casti zo mna von