ahojte...
zacala som chudnut ale po svojom nie podla nejakych pravidiel alebo diet...ale zacala som v poslednej dobe jest vyprazane, sladkosti a same take nezdravsie jedla..a stale chudnem...alebo si udrzujem vahu aj ked jej nezdrave...
stále chudnem?
ani nie, pretoze ked nemam co robit a nejdem von - je skaredo, tak z nudy vyzieram chladnicku.. proste nemam na co mysliet, tak zerem.. ten tyzden, co vkuse prsalo som hrozne pribrala.. a este som to nezhodila..
a tvoj den vyzera ako?
a nieco si uz aj schudla?
no, vstanem-cca o deviatej, desiatej, dam si normal ranajky-celozrnne pecivo s maslom a zeleninou, potom si doobeda zacvicim-bud aerobik z dvd-cka alebo posilnovacie cviky, podla toho, ako velmi sa mi chce :)
potom obed-maly tanier polievky a mala porcia hlavneho jedla
potom idem von niekde s kamoskami.. hockde.. a chodim, chodim, chodim.. po obchodoch, len tak po meste vratim sa domov priblizne o stvrtej, piatej, dam si veceru - to je hocico.. a potom robim veceru pre robotnikov u nas na stavbe.. a obcas chodime este vecer na tzv. rodinnu bicyklovacku.. ale v poslednom case takmer ani nechodime :) no a od tej osmej mam uz pokoj a kukam telku :) a potom spanok
tak mi napis co cely den robis a co robi preto aby si schudla
proste co preto robis.. uzivas nejake tabletky? alebo naplaste? a nechces robit reklamu? lebo ja naozaj neviem, ako si si ten metabolizmus nastartovala :)
ved ja tak nechcem chudnut :) ja jem normalne.. nie som na diety.. 1) nikdy nevydrzim; 2) nemam rada hlad; 3) verim, ze jojo efekt by nastal vzdy
a neprezradila by si mi, ako teda chudnes?
ale ja som nepovedala ze nerobim nic a chudnem!
neznamena ze ked necvicim tak nerobim nic...
treba si nastudovat veelmi vela veci aby si aj ty prisla na to ako schudnut a jest vsetko a vobec sa v nicom neobmedzovat...
naco drzat diety?aano schudnet 6 kil za 13 dni ale co potom?budes jest staaale len zeleninu,??a nic teple?staale iba zeleninu a ovocie a same nizkokaloricke veci?a potom si zacnes hovorit sak dam si len rezen sak som schudla...a taaakto to pooojde dalej a daaalej az budes mat 2 krat tolko
ved ale ja sa ta len pytam, ako sa ti podarilo schudnut, ked vlastne nic nerobis a jes vsetko :)
tak ako neschudnes z nicoho nic tak ani metabolizmus sa ti nenastartuje z nicoho nic...
ty chces asi straasne moc schudnut..ze?
ale metabolizmus sa ti predsa musel nejakym stylom nastartovat.. ci len tak z nicoho nic?