Máte skusenosti s chemickym peelingom? chcela by som vediet do akej miery je to ucinne..
Chemicky peeling
ak po precitani vsetkych mojich prispevkov usudzujes, ze nic nepisem k teme, tak potom ty nevies o com sa tu diskutuje. inac- neviem preco si o 14:02 reagovala na moj prispevok, ktory evidentne vobec nebol adresovany tebe.
a k tomu linku- je v nom zhruba opisany ucinok chem. peelingu. a ked dobre viem, je tu sekcia o chem. peelingu, tak sa ti musim ospravedlnit, ze nepisem tu o peceni zakuskov ;)
...a este dodam: chemicky peeling ma 3 stupne- povrchovy, stredne hlboky a hlboky. pri povrchovom sa vyvolava zapal vo vrchnych vrstvach pleti. hojenie trva 3-5 dni. pri strednom ide o poleptanie koze s dlzkou hojenia cca 7-10 dni.pro hlbokom peelingu sa koza hoji 14 a viac dni. stredny a hlboky peeling vykonavaju len lekari a su spojene s tvorbou chrasticiek.
lilli to nie je len nazor, ja s tym pracujem. O.k. v tomto som sa pomylila.. je to nie alfa-hydroxy, ale beta-hydroxy kyselina a nie je ovocna. Ale to co som pisala dalej neboli nezmysly, ale som to odsledovala na zakaznickach. A ja som ti nenadavala do sedliacok, bolo to myslene inak..
no jasne retra, len ty tu mas spravny nazor. To mi je jasne. A aj salycilova je ovocna, co? Tak co povies na acylpirin? Tiez si ho davas na plet?
Dost ma zamrzelo, co si napisala, lebo toto je vec nazoru a tak, ako si kazdy napise, aka maskara mu vyhovuje, alebo co mu zabralo na pluzgier, tak je normalne, ze tu clovek napise svoju skusenost...
Ja som nenadavala do sedliakov, ked hovorime o sedliackom rozume, myslime tym logicke rozmyslanie ked si vies sam vyvodit zaver na zaklade urcitych skutocnosti..
Mala som na mysli ovocne kyseliny..