ahojte mam par otazociek skod v tehotenstve: alkohol, fajcenie, tanec, sporotva aktivita? dakujem
Skodi to alebo neskodi????
ak ty raz budeš tehotná, tak dieťaťu budeš vravieť, ty môj plod? máš zvrátené názory, ale neberiem ti ich. podľa mňa je to vražda a ja by som s tým žiť nedokázala.
ani teba si matka nevyrvala z tela, preto si tu medzi zivymi ty krava. Takze aj to by bola vrazda.
Ale, Barbinka, odkedy je potrat vraždou?? To je pekný nezmysel! Veď ide len o plod, zárodok, ktorý sa odstráni z tela matky! Vražda by bola, keby niekto usmrtil už narodené dieťa! A v tom je rozdiel! Vždy lepšie ísť na potrat, ako sa doživotne trápiť s nechceným dieťaťom. A detí v decákoch je už viac než dosť... Ďakujem suedenim.. aspoň niekto je na mojej strane ))
No vy sa dnes tiez prekonavate :DD
To ona nadava matkam do sliepok.
joooj,mamicky sa kludnite...vycitate fione,ze niekoho uraza,ale vy by ste jej kundu zasivali,nadavate jej,preklinate ju a ja neviem co ste,no to ste charaktery nenormane:))skoro jak babky na trhu,..hrooooza..No tak to je jej nazor,no tak podla nej su deti zataz a co teraz...Je to jej vec,nemusite hned polozit do smutku kazdeho kto nezdiela vas horuci materinsky cit...Pre niekoho su zmysel deti,pre niekoho kariera.To je zly kazdy kto nezdiela vas nazor?sklamali ste ma...
bbfn: že to dieťa nezabolí? to čo rozprávaš? potrat je obyčajná vražda, nič iné. nikto nemá právo zobrať niekomu život.
Fiona, ved ty si stara krava :-DDDD Ja ze si nejaka nevyvinuta pubertiacka. A inak hovori ti nieco materska dovolenka? Po troch rokoch ma zena pravo sa vratit na povodnu poziciu a pokracovat v kariere. Ale to je dobre ze si sa rozhodla deti nemat, to bola jedina mudra myslienka z tvojej strany .-)
fiona tak ja ti teda nezávidím, ja ťa skôr ľutujem. nechcela by som tak dopadnúť.
Fiona, ale tebe naozaj nikdy nebude chybat smiech a radost tvojich moznych deti? Chces byt cely zivot sama? Mat deti je krasna vec...si velmi ambiciozna, bodaj by som ja z toho mala nieco, ale rozmyslaj aj ty, ze casom to asi budes lutovat.
Ja po nicom viac netuzim iba po detoch, ale najprv musim pre ne vybudovat prostriedie...Tiez mi stacia tak v 28-cke, ale nie je pre mna nic dolezitejsie ako male babo...zamysli sa, aby si nelutovala! Byt cely zivot sama je zle! A deti su radost do zivota...budu ti raz chybat, to mi ver.