Bradavky nestoja

xxxy

týmto sa podľa mňa nemusíš zaoberať .... tebe tiež nestojí vždy pevne ako stožiar, alebo nebude vždy. Takže zaoberať sa stvrdnutím bradaviek je viac-menej zbytočné. Užívaj si to s ňou a kašli ńa bradavky. Hlavne nech sa ti nepretvaruje v posteli ak nemá orgazmus, to je strašné. ;)

Matej

M 25 prosím kľud.. je mi jasné, že sú aj väčšie problémy a starosti ale to nikto neberie.. proste niektorí ľudia sa potrebujú vyrozprávať a možno nie sú skúsení v niektorých veciach.. poviem ti príklad.. zvyknú tu byť témy aj ohľadom PC ako napríklad nastaviť domovskú stránku v prehliadači.. mal som sa začať prispievateľovi rehovať ako je možné že to nedokáže urobiť?.. mal som vypisovať ,že to je primitívnosť a to spraví každý?.. neurobil by som to ani keby som nebol admin.. buď proste takéto témy preskakuj alebo kľudne poraď budú určite len radi.. ale myslím si, že aj tvojom záujme je aby si ľudia o tebe nemysleli nič zlé určite je podľa mňa aj pre teba lepšie ke´d si niekto pri tvojom príspevku povie, že super ďakujem pomohla mi.. ako keď povie že zase táto ehm mi tu píše somariny a zosmiešňuje.. nikto múdry z neba nespadol a niektorí bohužial možno nevedia ani základné veci ale to ťa neoprávňuje ich zosmiešňovať :).. mala by si mať dobrý pocit, že si pomohla :)

M 25

a máš normálne napísať, že robíš anketu pre niečo..
neviem, k čomu je potom človeku taká info, ked nie na konkrétny účel..

kedže každý chlap je iný ..

M 25

sofia, čo si ja domýšľam? ked na mna útočíš, tak bud aj konkrétna daj dôkaz!

kolko ludí ma ovela horšie vačšie problémy, ale niektorí sú schopní riešiť uuuplne hlúposti a banality .. ako som ale napísala, už sa smiať nahlas nebudem :))

a ešte niečo, ak myslíš svoju tému www.zdravie.sk tak tam som sa nemýlila .. sama si si položila otázku a potom aj sama odpovedala pod iným nickom, prepáč,ale ip adresa nepustí a ani štýl písania :) a tam som ti odpovedala aj k téme :)

Sofia11

Matej (ADMIN)

Suhlasim s tebou, osoba s nickom M 25, len pohorsuje toto forum,este si k tomu domysla.Vela ludi mi normalne odpisalo na otazku,iba ona sa z toho smiala a este ma aj obvinila,ze si pisem sama za seba odpovede.
Tie jej prispevky vloveka len vynervuju,a ja nemam chut tu voec nieco potom dalej pisat...

M 25

mňa si upozornil už aj pred tým, teda, že som v tvojom zozname :)

ako by som sa cítila ja? ja by som necapla takúto "otázku", v tom je rozdiel ..

ok, už budem poslušnejšia a budem sa smiať len spoza monitoru :D

Matej

Ja tiež mám zmysel pre humor a tiež sa pousmejem nad niektorými príspevkami ale vidíš, že by som tu reagoval nejako podobne?.. jediné čo od teba chcem je to, aby si sa zamyslela či by to tebe bolo príjemné keď ti niekto napíše to, čo ty píšeš iným.. nič viac.. nehovorím len o tomto príspevku.. celkovo.. všímam si to odkedy som tu.. až teraz som ťa upozornil..