vie niekto poradit-odporucit, mozno aj podla vlastnych skusenosti, nejake volnopredajne kremy,ci masticky na svrbenie intimnej oblasti?
nieco volnopredajne??
to aloe z lekarne, ze? a normalne si to natierat a je?
a este mam jednu otazku: casto mavam podrazdene vonkajsie pysky, myslela som si, ze to moze byt sposobene nejakou infekciou.. hlavne, ked idem na bicykli dlho:-( alebo po dlhom milovani...take opuchnute..
takze mozem si to niecim natierat, ako vravite, kokosovym olejom alebo tym aloe vera:???
tak dnes som si kupila probiotika: Lactobax.. tam je pisane, ze uzivat minimalne 10 dni..kolko to mam vlastne uzivat? ked to chcem hlavne ako prevenciu??
RNG, mám ten kokosový olej doma, ako ho používať napríklad na tú kandidu, natierať, či jesť?????
koloidne striebro je silne antimikrobialne a okamzite ucinne.
Nevyriesi ale infekcie v crevach, kde je casto koren problemu, hlavne ked sa jedna o kvasne infekcie(kandida) Ale o tom tu bolo plno clankov
Utisit drazdenie pomaha hojive aloe a kokosovy olej, ktory je zaroven antimikrobialny, tj aj proti kvasnym infekciam a mykozam.
a co tak koloidne striebro ?
no uz sa nedozvieme, kto je za tym a asi ani jeho / jej radu... a to canesten su cipky, ci gel/krem? a to sa moze aj castejsie, ked pocitujem palenie a svrbenie, tak to aplikujem a je?nie ze si na to telo zvykne..je to mozne?
aj ja mám takých rada. to bude obdoba duratnej katky, alebo mjanika.