zaujimal by ma aky maju na to nazor zeny?
Anal
ahojte,chcem sa aj ja spýtať,ked´ sa použije klistír,nemôže sa nič nepríjemné stať?prvý krát /už ked´ bol celý v../sa nič nestalo,na šťastie!no ani som netušila,že čavo bude \"zomierať za mojim zadkom\" a v ten deň to zopakuje tri krát.všetko bolo ok.no ale teraz s tým otravuje stále.veľmi ho ľúbim,sme spolu každý deń,no začínam sa vyhovárať a snažím sa čo najskôr vytratiť.niekedy mám pocit,že sa mi chce ..a s lubrigač.gelom mám ten pocit vätší!no vidím pred sebou tie príspevky,kde sa píše o tom,ako niektoré kakačkovali alebo si prepáčte za výraz prdli.no predstavte si,že okrem toho mi ten otvor veľmi rád líže a bozkáva.a to je chlap,ktorý kým nepozná,nevrhá sa do takej prácičky/pre prípadný nepríjemný pach/.čavo že:\"aká mi je ona aj tam čistučka\"teraz nechápe,čo mi je,ved´ by som mala byť rada.prosím,vie mi niekto poradiť?najradšej by som si tam naliala savo..
je fajn
ak to fakt ale fakt chces skusit a chces sa predtym vyprazdnit, daj si klistir, naco by si chodila k lekarovi ?! o:-)))) Napr. v lekarni maju klistir YAL (cca 300sk) mas tam 2 flasticky aj s aplikatorom. Som zvedava, ci aj po odskusani klistiru budes mat chut o-:)
prosim,treba sa predtym vyprazdnit?A ako to mam urobit ked nechcem ist k lekarovy???Chcem to skusit no chcem byt pripravena
ja som to robila tiež a je to super
Mna tiez na to priatel stale nahovara. raz sme to skusili, dostal sa asi 1 cm a to ma bolelo jak svina, tak som mu povedala, ze zabudni. Pri mojej diagnoze - zlata zila a pri jeho hrubke a dlzke penisu, by to bez velkej bolesti ani neslo. Tak som mu povedala, ked ja mu budem moct pichnut vibrator takej velkosti ako je jeho penis do analu a bude sa mu to pacit, tak potom moze aj on mne.
mna to boli asi wiac z predu ako zo zadu:).ked je dobre nawlhceny tak to nemoze boliet.a wzrusim sa owela skor ako z predu.ale to raz nepochopim ako moze niekto howorit ze je to newzrusiwe ked to este ani raz neskusil.nooo
aj mne sa to zo zaciatku zdalo nechutne, ale s priatelom sme to aj tak vyskusali. prvy krat to bolelo mna aj priatela,potom sme to skusili 2 krat a bolelo ma to menej-priatela vobec. ale neni som si ista ci to este volakedy vyskusam. A podla mna to vobec nieje take hnusne ako sa niekomu zda. V dlhsom partnerstve si myslim ze je to prirodzena vec.
Aha!!! Niekto tu ešte nemal po anali kvasinkový výtok! Takže baby a hlavne chalani neblbnúť, veď sex je krásny aj inak. Dajte na moju radu, viem, čo píšem! Pa