zaujimal by ma aky maju na to nazor zeny?
Anal
hanka no neviem ci sa to aj ostatnym stalo ale mne sa stalo
janula158 a to vazne bolo tak zle?lebo aj kamoska to prezila,tak neviem,ci to skusat ked moze aj hrozi...posratie..xixi
no... ja som to skusila zatial raz... aj ked to bolo totalne na prd :D, tak to chcem ece skusit, ale uz sa na to patricne pripravim :D teraz to bolo troska neplanovane a bez pripravy :D aj bez lubrikantu a to bol asi najvacsi problem :D :D :D ale nezatracujem to, aj ked... zda sa mi to trocha.... zvrhle vzhladom na to, ze ta dierka sluzi na vylucovanie a nie na prijimanie :D
no ja mam analom zle skusenosti uz ho nepraktizukjem vise mesiaca lebo som sa prinom prepacte za vyras posrala
fero ty si nemozny ked pises to,co citame od teba.
jasne,ze ta diera nie je na sex,presne tak,po case nastanu problemy. vidno ze si chlap-ti nevedia kde este vopchat toho svojho pipika.vazne,nechces do ucha alebo do nosa?vyskusaj,lebo inak budes riadne obmedzeny.
Ach boze, odbornici, co o vsetkom poculi sa tu ozyvaju ...
Totalna sranda, ked citam tieto prispevky a uplne bludy, co tu o analnom sexe pisete. Radsej budte ticho a sukajte potme na misionara, je to lepsie, ako sa znemoznit na internete a ukazat, aki ste obmedzeni...!
Pche.
stefka/ako dobre,že si to prežila ok,bez nehodičky..a ja?zatiaľ áno,len kamarátka mi povedala,že mala pri tom nutkanie na stolicu,d´alšia zas,že chalaňa trochu "zašpinila".mne dochádzalo zle,ked´ som ich počúvala-čo všetko sa mi mohlo pri tom stať!..
nikola/ no to môže byť pravda..aký strašný trest by to bol
preco mas strach (ja a on)?Nie nic sa mi nestalo, to zase nepraktizujme bezne, raz za cas ked je chut,asi 2-3 do mesiaca.takze z toho problemy nemam.ved ako citam tvoj prispevok aj ty si si to uz uzila v dobrom.