Infekcia?

Príspevok v téme: Infekcia?
andy

Baby prosim pomozte mi! Cez vikend som sa bola kupat (este minuly) a v pondelok ma zacala svrbiet a palit posva, vytok som mala tiez silnejsi, ale nemal ani divnu konzistenciu, ani nezapachal. Kedze navsteva gynekologa v najblizsom obdobi neprichadza do uvahy, kupila som si tantum rosa na vyplachy.. Pomohlo to, svrbenie a palenie prestalo. No po sexe som pocitovala neznesitelne palenie vnutri a rano mavam este vytok. Kupila som canesten pre seba aj priatela. Myslite ze pomoze? Ako dlho musime abstinovat? Dakujem za odpovede!

zanedbavacka

ahojte, chcela som sa vas len spytat, myslite si, ze tym ze som zanedbala infekciu, som si nejak brutalne zaskodila? uz som mala nejaku dobu, a liecbu som zacala v podstate iba nedavno, a zda sa mi ze mi nic moc nepomaha. dik za odpoved

andy

K lekarovi tento tyzden nestiham ist, jednoducho mi to v praci nevychadza. Cez vikend dostanem svoje dni, takze buduci tyzden to tiez nepojde... Dnes som si kupila aj canesten tablety, ale budem ich uzivat az po mesiacikoch, kedze to pred nimi nestihnem.

silvikl

ked mas daco,tak nesexuj,to je blbost..nemas to este uplne zahojejen,isto sa i to vydrazdilo.a treba ist k lekarovi :-) uricte.preco nemozes ist teraz?prenesie sa Ti to este viac dovnutra a potom budes len plakat...

mia

Ahoj Andy.Ja som mala tiež infekciu pred mesiacom.Tak isto som sa kupalana kúpalisku a tam som to dostala.Mala som rovnaké príznaky ako ty a tak som šla k lekárke.Zistila, že mam infekciu a nasadila mi antibiotiká.-canesten.Ja som užívala jedno balenie a priatel musel 2.balenia.Počas užívania antibiotik sme však museli abstinovat,aby infekcia zmizla.Nejak to vydržte,dá sa to...hoci tažšie ale stojí to zato, pretože pohl.stykom by ste sa jej nezbavili.Mne aj partnerovi tie lieky pomohli.