da sa zbavit 5 cm zo stehien za 3 tyzdne?

svetlana6

ja mam tiez silnejsie stehna :( brucho schudnem hned ale tie nohy :( na stehnach som schudla (tak viditelne) iba raz v zivote. ked som ich spojila, tak som medzi nimi mala taku tu strbinu :) ach jaj, hned som bezala kupit minisuknu :) no k veci- bolo to v lete a ja som robila asi 2 mesiace casnicku. bola som takmer sama na celu (dost velku) restiku a kedze nie som casnicka a unesiem iba dva taniere, musela som behat hore-dole castejsie :) praca 12 hodin denne za cely den iba ranajky a 1 pizza :) a rychle chodenie :) takze ked chcete schudnut v stehnach- robte casnicku :)) ale nie. z toho len usudzujem, ze pomaha skor "kardio", tzn. rychla chodza, beh... ale take nohy som mala, ze som len zirala na ne do zrkadla stale :) samozrejme, ked som s tym skoncila, boli rovnake ako predtym za cca 2 tyzdne :(

zorett

Caute, ja pri stehnach a zadku vsadzam na kalanetiku a pilatesa, je to super, zo dna na den vidim zmenu. Cvicievala som uz vsetko mozne, ale tieto dve metodu mi teraz vyhovuju najviac, aj ked najspokojnejsia som bola ked som cvicila Cindy Crawford, bez srandy :}

zuzulike

Stacker je super, ale bacha dava energiu, vela energie, neprehanat to, neprepinat sa!! Ja som snim schudla najrychlejsie za zivot. 3mesiace a 12kg!! Ziadnejojo