Ako ste sa citili po prvom sexe

stacy6

tak ja som sa citila tak,ze...som pockala na tu najvhodnejsiu chvilu ,s clovekom,ktoreho 100% milujem a stalo to zato,cize....ja som sa citila dobre=)velmi...

:-)

no, ja som vobec absolutne nekrvacala...a trochu to bolelo ale nic hrozne.. citila som sa ani nevim ako asi tak ze ,,hmm docerta! nemala som radsej este pockat??" ale asi nie..stale sme spolu, uz vyse dvoch rokov :-)

micuskaaa

no mna to tam tak zvlastne svrbelo...no ved viete ako keby tam nieco predtym bolo... a trvalo to tak dve hodinky... a potom mi bolo smutno.. lebo aj ked to bolo s milovanym clovekom.. tak som to stratila.. hm..

janula20

ja nemam dobre zažitky. Chodili sme spolu už dlhšie no a raz sme boli na chate a prišlo aj k tomu, bolo to dosť bolestive a ked bolo po všetkom, obliekol sa a šiel si dole zapáliť cigaretu a porozpraval to všetkym kamaratom... citila som sa hrozne... hlavne ked som celú noc musela počuvať ako to jeho kamarati zivo rozoberaju.... nikdy viac

smejo4ja

Bolo tu úžasne lebo som prišla o panenstvo s mojim chlapčekom ktorého milujem a tak tú bolesť som ani tak necítila ale rýchlo sa to skončilo lebo som začala krvácať lebo mi pretrhol.... a bolo po tom a ani sme to nedokončili ale bolo tu krásne

nicoleta

mno keď som sa zobudila hned som bola usmiata a tak divno som sa citila ale bolo ...to krasne bo som prišla o panenstvo.. s mojim chalanom ktorého milujem:) sice to nebol taký dokonali sex.. strval asi 2 min.. a bolelo to ael potom keď sme spolu zistili čo nám robi dobre tak to bolo krásne