ahojte som este panna a chcela by som sa opytat ako sa zena citi po prvom sexe...bolo nieco ine?
Ako ste sa citili po prvom sexe
jedine pozitivum na ktore som prisla po prvom sexe bolo,ze som bola rada ze to mam za sebou,lebo ma to strasne bolelo,ale naozaj..bolo to nieco hrozne ta bolest aj ked bol moj partner jemny...tak jedine z coho som bola rada bolo to,ze som si pomyslela,ze uz hadam budem moct sexovat bezbolestne:D
no ja som nemala najprv čas ani na nič myslieť, lebo som dosť krvácala a musela som všetko rýchlo upratať. Potom som mala zmiešané pocity, bola som šťastná, že to mám za sebou, bola so ženskejšia ale kazilo mi to krvácanie, ktoré trvalo ešte 4 dni. a vtedy som ale nevedela, že je to normálne. teraz som už múrejšia. Ale je pravda, že ďalšieho styku som sa dosť bála, že to bude ešte bolieť, tak som to odkladala. preto som to robila až po 2 mesiacoch a bolelo ma to ešte ja na 3 krát. teraz je to v pohode.
ten den už ani neviem ako som sa cítila ale viem že to trvalo fakt dlho asi 3 hodiny :D (neviem prečo) no ale citila som sa iná
ja som sa citila tak vyplašenučko stastne.moc stastne :)
citila som sa skvele, bola som vysmiata ako slniecko, pretoze to bolo s milovanym clovekom a popritom som si myslela, ze to na mne vidiet, aj ked nebolo (hmmm, netusim preco, mozno preto, ze som sa uz ina citila)
ja tak isto ako to opisala ulana
sklamane.Nic som pri tom necitila a nechapala som, co na tom vsetci vidia.
Viac sa zblizis s chalanom. Chalan si ta bude wiac waazit;)
ja som sa citila ako v inom svete .ako keby som uz zrazu bola kompletna zena a moj priatel si to vazi ze som prisla o panenstvo snim a vlastne teraz sme uz manzelia...chodila som vysmiata ako n nikdy predtym....
stastna,lebo to bolo s clovekom,ktoreho milujem,vtedy,ked som to chcela a u mna ktomu este aj bez bolesti.Ale naucit sa vychutnavat milovanie som sa naucila az postupne a vlastne,stale sa ucim:)