ahojte.pred par mesiacmi som vysadila po 4rokoch uzivania antikoncepciu, kedze som sa rozisla s priatelom no a dovtedy bezproblemova plet sa zmenila na nepoznanie.vraj to preto, ze sa telo cisti od hormonov..neviem ci ma niekto tiez take zle skusenosti po vysadeni ako ja.ale pome k veci.mala som mastnu, plet s rozsirenymi pormi.kozmeticka mi stale hovorila, ze mozem byt rada, aspon nebudem mat v neskorsom veku tolko vrasok.tak som vyskusila kozmetiku vsetkeho druhu,vichy, clinique,clarins..a nakoniec som sa nechala inspirovat vasimi radami a vcera som si zaobstarala La Roche Effaclar K a rovnako aj cistiaci gel na mastnu plet.do rana som mala plet uplne vyhladenu a aj cervene flaky su menej viditelne.takze ak ma niekto podobny problem, ako ja..mozem len odporucit.a Vichy hadzem do kosa..:)
Mastna plet a La Roche Posay Effaclar
myska:-odkaz odstránený-
je to tiez franc.vyrobok.
velky pupak podla nicku usudzujem ze mas problemovu plet tak skus urcite radu effaclar
velky p..no horsi nick si si uz nemohla dat :)))sorry..a aky mas typ pleti?skus ist do lekarne a popytat sa na tuto znacku a vyrobky od nich, ktore by ti doporucili..ja som tiez nevedela uz co vyskusat a la roche pomahA
milla..a ten chem.peeling mas od lpe?alebo ina znacka?
Môže mi niekto povedať čo všetko používate lebo ja už sa z toho nevyznám. Chcela by som si kupit tuto kozmetiku tiez ale neviem čo je najlepšie????
ok miska,aj mne to zatial super pomaha tak dufam ze nam to uuplne vycisti plet :-),teda ja sa najprv musim zbavit tvorby bolavych vyrazok no a potom pory a flaky.ale flaky v podstate uz mi miznu nastastie.na ne pouzivam chem.peeling glyco a.ozaj a mam vzorky s LRP rada hydreane legere na zmies.a mastnu plet-je to hydratacny krem a tiez je super,velmi to ukludni.zatial mam dost vzoriek tak ho pouzivam ako denny.lebo som citala ze problematicka plet je takmer stale dost dehydrovana.a ten je fakt dobry,lebo ta plet.voda mi trosku vysusi plet ale ked si dam tento krem tak je to ok.
milla.. no ja mam zatial ten gel a krem K..zatial som si vcera a dnes rano na obed a vecer s tym umyla tvar a potom naniesla krem.a nenanasala som make up.len som nechala posobit.pre mna je to ako zazrak lebo fakt po dvoch dnoch mam uplne hladku plet a stiahnute pory a to som vystriedala naozaj vela drahej kozmetiky a nic nemalo take rychle vysledky,takze spokojna:)klop klop..zajtra skusim na to hodit make up, lebo na letaku je pisane ze to dobre aj ako podkladovy krem ale pravdupovediac nemyslim si.lebo teraz mam taku napnutu a skor suchu pokozku z toho.ja pod make up davala vzdy nieco dost hydratacne.toto K-acko mi pride dobre skor na liecbu
aha som si vsimla... :-)
a ako sa ti pozdava to K?je vhodny aj ako podklad pod make up?
len tam kde mam akne,velmi pekne mi to cisti uz sa mi skoro vobec nerobia take zapalove,cize ak to uplne vymyzne tak prejdem na krem effaclar K.a ty co pouzivas z lrp?
milla.. a.i si davas na celu plet alebo len lokalne?
ahojte,ja sa pridavam k fanusikom LRP.zatial mi to krasne cisti plet-rada effaclar,najma krem A.I. a adstringentna voda.odporucam