Mastna plet a La Roche Posay Effaclar

Príspevok v téme: Mastna plet a La Roche Posay Effaclar
myska

ahojte.pred par mesiacmi som vysadila po 4rokoch uzivania antikoncepciu, kedze som sa rozisla s priatelom no a dovtedy bezproblemova plet sa zmenila na nepoznanie.vraj to preto, ze sa telo cisti od hormonov..neviem ci ma niekto tiez take zle skusenosti po vysadeni ako ja.ale pome k veci.mala som mastnu, plet s rozsirenymi pormi.kozmeticka mi stale hovorila, ze mozem byt rada, aspon nebudem mat v neskorsom veku tolko vrasok.tak som vyskusila kozmetiku vsetkeho druhu,vichy, clinique,clarins..a nakoniec som sa nechala inspirovat vasimi radami a vcera som si zaobstarala La Roche Effaclar K a rovnako aj cistiaci gel na mastnu plet.do rana som mala plet uplne vyhladenu a aj cervene flaky su menej viditelne.takze ak ma niekto podobny problem, ako ja..mozem len odporucit.a Vichy hadzem do kosa..:)

myska

milla..nemam tie flaky take vyrazne len ja chcem vsetko hned perfektne..:) mam len tak par malinkych cervenych miest.rozmyslala som aj nad solarkom, chodievala som don, len to som nemala problem s pletou..a pocula som aj take nazory, ze to vie pomoct na flaky..neskusala si?

milla

myska nie ja som len pouzivala to glyco a.na tvojom mieste by som teraz urcite nesla,ved to ti povie aj odbornik ze taketo zasahy sa teraz nerobia.ale skor chod ku dermatologovi do nejakeho sukr.centra co robia taketo zakroky ako ku kozmeticke.lebo kozmeticky nemozu pouzivat take vysoke koncentracie kys.glykoovej ako lekari.ja som tiez rozmyslala ze by som v zime sla,ale neviem.mne tie flaky krasne zmyzli aj po tom glyco a,ozaj este som si zatym peeling davala od LRP cicaplast na obnovenie epidermy-to je tiez super krem :-) a ty mas velmi vyrazne tie flaky?ze nepomohlo by ti iba to domace osetrenie?

myska

milla.mas pravdu.ja chcela ist na chemicky peeling ku kozmeticke.len zatial mam len info z netu.chcela by som si to dat urobit este teraz cez leto ale bojim sa aby sa mi potom neurobili pigmentove skvrny.ale vraj sa po tom plet par dni supe a je taka, nepekna, no a to by bolo celkom vhodne pre mna momentalne by som mohla doma ostat..bola si aj na chem.peelingu u kozmeticky ?

milla

nie za to sa neplati,ano si len vypytaj ze chces skusit.urcite v kazdej lekarni kde maju LRP maju aj vzorky.len musis skusit,lebo vacsinou si lekarnicky vzorky rozoberu a potom hovoria ze nemaju.drzim palce

milla

vzorky mam z lekarne.myska ten krem je chem.peeling 12percentny,najprv som ho pouzivala kazdy vecer kym mi flaky ako tak skoro uplne zmyzli,na to si uz das iba nejaky regen.upokujuci krem nic agresivne.lebo ten peeling je taky,to ta zo zaciatku bude z neho stipat plet,po 5 min.zmyjes a das krem.tym sa ti vlastne bude stara koza trosilinku zlupovat a podtym budes mat novu hladku.inak ja som ani nepostrehla ze sa mi supala plet :-)v lete ked chodis na slnko ho nepouzivaj v ziadnom pripade aby si nemala pigmentove flaky.si to nechaj na zimu.pomaha to aj na vrasky,pory,akne a flaky.mne to pomohlo ale ked mas velmi silne flaky al.jazvy tak tam treba silnejsiu koncentraciu tej kyseliny a to robia len koziari.teraz ho uz pouzivam len tak preventivne raz do tyzdna.

velkýpupák

moj nick sa mi náhodou lubi...:)))
milla a odkiaľ máš tie vzorky, aj ja by som chcela vyskúšať či to náhodou neni blbosť ako Avene (či ako)a spol...

myska

milla..mrkla som na to:).a ako casto si to do tyzdna davas na plet?a nanasas si potom este nejaky peeling?lebo som sa tam docitala, ze to len krem..