ahojte.pred par mesiacmi som vysadila po 4rokoch uzivania antikoncepciu, kedze som sa rozisla s priatelom no a dovtedy bezproblemova plet sa zmenila na nepoznanie.vraj to preto, ze sa telo cisti od hormonov..neviem ci ma niekto tiez take zle skusenosti po vysadeni ako ja.ale pome k veci.mala som mastnu, plet s rozsirenymi pormi.kozmeticka mi stale hovorila, ze mozem byt rada, aspon nebudem mat v neskorsom veku tolko vrasok.tak som vyskusila kozmetiku vsetkeho druhu,vichy, clinique,clarins..a nakoniec som sa nechala inspirovat vasimi radami a vcera som si zaobstarala La Roche Effaclar K a rovnako aj cistiaci gel na mastnu plet.do rana som mala plet uplne vyhladenu a aj cervene flaky su menej viditelne.takze ak ma niekto podobny problem, ako ja..mozem len odporucit.a Vichy hadzem do kosa..:)
Mastna plet a La Roche Posay Effaclar
vdaka myska,ja som z clarins mala len pletovu vodu a mlieko na mastnu plet ale mne to nejak extra nepomahalo take nic moc za tie peniaze.a tu niveu masku isto skusim :-)inak toto je celkom fajn stranka tam rozoberaju tiez kozmetiku a tak-vela dobrych rad www.mojasvadba.sk
vdaka :-)
milli.no ved ja mala tiez taky problem , zila som v zahranici, vsetko mozne som tam poskusala co sa kozmetiky tyka.a ako som pred par dnami prisla domov,precitala tieto stranky,dala som na vase rady:)..noo make up pouzivam max factor -perfection..s nim som celkom spokojna.on je ten z jednej strany ako podkladovy krem a z druhej make up.ale ten krem som este nikdy nevyskusala:)bojim sa experimentovat.hydratacny krem mam od Clarins vola sa to nejak Hydra quench cooling gel.taky modry.a ja ho skladujem este aj v chladnicke :)on ma inak sam o sebe taky chladivy efekt..od clarins je este perfektne take serum na citlivu pokozku.je to v takej malinkej flasticke ma to asi len 15ml .mne to pomahalo na tie flaky .ale teraz si to nechcem davat ked som zacala pouzivat la roche.nechcem mixovat vsetko dokopy.a pletovu masku mam rada od nivei.taku fialovu.neviem ci si ju skusala.ona je cistiaca a tiez mi pekne zmatni plet..tak snad ti nieco pomoze z mojich rad:)
dakujem myska,akcie mam rada :-)len skoda ale ja nezijem doma na slovensku :-( tak ja to K urcite skusim,fakt budem pouzivat uz iba tu effaklar radu od lrp plus tu hydreane.este som rozmyslala ze si zaobstaram termalnu vodu a tiez telove mliecko lipikar.som sa rozhodla ze uz len tuto dermokozmetiku budem pouzivat najma :-)a ozaj mas este s niecim dobru skusenost,nejake masky....a make up aky pouzivas?
milli.ja ti to K acko mozem len odporucit.mne nic nezabralo tak ako tento kremik.vzdy ked som vstala rano som sa leskla a aj cez den aj som si potom ako som vyskusala kadejaku kozmetiku skusala davat len harmancekove obklady lebo vraj harmancek stahuje pory ale mne to pomohlo na par hodin a potom znova mastna plet.a tym ze som mala rozsirene pory tak som sa aj vyhadzala.a teraz nic.uz si to davam asi 4.den..mam ten cistiaci gel od la roche a po nom mam vyslovene napnutu plet a necham to trosku posobit,zmyjem a nanesiem K..zakze teraz ziadne leskle miesta nemam a tam kde som mala este nejake to akne, mam uz len suchu ale hladku pokozku..no pod make up mi nerobi dobre ..a inak az rozmyslas, ze si ho chces kupit , skus teraz, lebo v niektorych lekarnach maju akciu gel aj K a la roche lesk na pery:)
no myska dufam ze sa nam podari plet uuplne vyliecit,aj ked to nieje az take strasne ale predsa...:-)ja si ked dopouzivam ten effaklar a.i kupim potom ten effaclar K.je fakt dobry?na co ti najviac tak zabera?ci je super na vsetko?lebo mna dost hnevaju rozsirene pory-nos,brada trosku celo.na to su dobre tie nivea naplaste len to sa nesmu casto pouzivat takze bodol by mi na to nejaky kvalitny kremik zeby mi ich poriadne stiahlo :-)
milla.fakt dakujem za radu.mame asi rovnaky problem s pletou:)ja sa teraz vobec neopalujem chcem to najskor poriadne vyliecit.ale ako si mi napisala o tom zhorseni flakov vdaka solarku, spomenula som si na babenu, co robi v solarku a ma cistu plet, ale s pigment.flakmi..tak asi to tiez tak nejak zlym sposobom liecila..kupim to glyco a zacnem ked uz bude menej slniecka.teraz som happy ako pekne mi ten effaclar K vyhladzuje plet:)
myska,uuplne ta chapem,aj ja som hned chcela mat plet dokonalu ale tie flaciky aj ked nie velmi vyrazne je beh na dlhu trat-aspon pri mojej pleti.ja sa iba dotknem vyrazky a uz mam flek :-)no a solarko?ja som kedysi chodila pravidelne raz do tyzdna dlhu dobu,no zo zaciatku ked sa opalis ti to akokeby flaky schovalo ale opak je pravdou.cize ja uz plet vobec neopalujem,ani by sa nemala ak sa ich chces zbavit.pretoze kde mas flaky tam je novucka koza a tu ked opalis tak nikdy nezrovnas flaky s celou pletou,stale sa ti opalovanim budu zvyraznovat.ja odkedy si plet neopalujem,a davala som to glyco a a cicaplast tak flaky mi fakt uz skoro nieje vidno :-)opalovat budem az ked bude farba pleti jednotna a aj to len s mierou
www.lstyle.sk tu sa spominaju flaky,ze by sa nemalo opalovat a aj ten chem.peeling.dufam ze som poradila :o)
cukricek ano ten krem maju aj v lekarnach,aj ten link co je dole to je internetova lekaren.je to od firmy isis-glyco a krem. :-)
cukricek majú
milla:)dakujem,,a este jedna otazocka maju tento krem aj v lekarnach??lebo nie som moc ten internetovy zakaznik:))