Prosim vas, myslite si, ze je vhodne jedavat psenicne alebo ryzove chlebicky s nejakou polevou??? Neviete kolko kalorii obsahuju??? Dakujem..
Ryzove chlebicky
nie vsetko, co sa tvari, ze je zdrave, skutocne zdrave aj je. niekedy staci, ak sa nastavi pravidelna strava, ktora bude obsahovat vsetko potrebne, a je to lepsie, ako sledovat, cim mam obliate ryzove chlebiky.
ryzove chlebiky papam dost casto a presne s roznymi natierkami ale mne osobne nechutia tie s polevami, ja si radsej na ne dam nutellu
The Escape Logs For Brainrots Script is a widely used Roblox script for the survival game Escape Logs for Brainrots escapelogsforbrainrotsscript.com . It helps players automate actions, streamline gameplay, and access features not available in the regular game by running through a Roblox executor.
tie s čokoládovou polevou sú najlepšie. mňam a ja z nich nepriberám..:-)
Ryžové chlebíky sú výborné aj s rôznymi nátierkami,ktoré si sama pripravíš,alebo so syrom a zeleninou a.p..Ak máš chuť na sladké,tak napr.s medíkom,alebo troškou nutely,k tomu kávička...Vyskúšané,nepriberieš:-)
ja si myslim, ze ked nezores balicek naraz tak preco nie...tusim som citala ze jeden ma do 50 kcal...zjes 3-4...to mas v pohode
silvi,radsej papaj tie bez polevy,ked uz:) a nutricne hodnoty mas na obale,hmm,tak sa tam pozri a hned budes vediet:)papa