Prosim vas, myslite si, ze je vhodne jedavat psenicne alebo ryzove chlebicky s nejakou polevou??? Neviete kolko kalorii obsahuju??? Dakujem..
Ryzove chlebicky
Vhodné by možno aj boli, ale určite bez polevy. Veď tá poleva je extrémne presladená, tam je snáď kilo cukru, tým pádom celé tie zdravé chlebíčky strácajú význam :D :D Nájdi si iný pokrm.
Toto sa nedá za jedlo ani považovať :D
- neviem, či to má vôbec nejakú výživovú hodnotu. jedine si to fakt obložiť niečím chutným, inak to pre mňa nemá význam :D
ja som nikdy neholdovala takýmto potravinám, však je to úplne bez chuti, teda ak si na to niečo nedám.
Mne tieto polystyrenove chleby absolutne nechutia, neviem tomu prist na chut :D
4gabriela58 Tak to asi nie je prave vyhra :-D
nie vsetko, co sa tvari, ze je zdrave, skutocne zdrave aj je. niekedy staci, ak sa nastavi pravidelna strava, ktora bude obsahovat vsetko potrebne, a je to lepsie, ako sledovat, cim mam obliate ryzove chlebiky.
ryzove chlebiky papam dost casto a presne s roznymi natierkami ale mne osobne nechutia tie s polevami, ja si radsej na ne dam nutellu
The Escape Logs For Brainrots Script is a widely used Roblox script for the survival game Escape Logs for Brainrots escapelogsforbrainrotsscript.com . It helps players automate actions, streamline gameplay, and access features not available in the regular game by running through a Roblox executor.