Prosim vas, myslite si, ze je vhodne jedavat psenicne alebo ryzove chlebicky s nejakou polevou??? Neviete kolko kalorii obsahuju??? Dakujem..
Ryzove chlebicky
- neviem, či to má vôbec nejakú výživovú hodnotu. jedine si to fakt obložiť niečím chutným, inak to pre mňa nemá význam :D
ja som nikdy neholdovala takýmto potravinám, však je to úplne bez chuti, teda ak si na to niečo nedám.
Mne tieto polystyrenove chleby absolutne nechutia, neviem tomu prist na chut :D
4gabriela58 Tak to asi nie je prave vyhra :-D
nie vsetko, co sa tvari, ze je zdrave, skutocne zdrave aj je. niekedy staci, ak sa nastavi pravidelna strava, ktora bude obsahovat vsetko potrebne, a je to lepsie, ako sledovat, cim mam obliate ryzove chlebiky.
ryzove chlebiky papam dost casto a presne s roznymi natierkami ale mne osobne nechutia tie s polevami, ja si radsej na ne dam nutellu
The Escape Logs For Brainrots Script is a widely used Roblox script for the survival game Escape Logs for Brainrots escapelogsforbrainrotsscript.com . It helps players automate actions, streamline gameplay, and access features not available in the regular game by running through a Roblox executor.
tie s čokoládovou polevou sú najlepšie. mňam a ja z nich nepriberám..:-)
Ryžové chlebíky sú výborné aj s rôznymi nátierkami,ktoré si sama pripravíš,alebo so syrom a zeleninou a.p..Ak máš chuť na sladké,tak napr.s medíkom,alebo troškou nutely,k tomu kávička...Vyskúšané,nepriberieš:-)