do stuzkove pls surne!!

Príspevok v téme: do stuzkove pls surne!!
žuli

koncom oktobra mame stuzkovu, a do vtedy by som chcela co najviac schudnut. nosim konferecnu velkost 40 az 42 ( vacsinou nohavice) a chcekla by som schudnut na taku 38. mam 18 rokov. denne papam doobedu ovocie, poobede zeleninku a na obec normalne co mama navari, len v mensich davkach. popritom kazdy den cvicim tak 100x presadanie na boky, a 2 serie po 20 sklapaciek ( robim ich pomaly a precizne, a viac nevladzem:( ) raz za tyzden si chodim zaplavat a chcem si kupit nove korcule a zacat aj s tym. od pondelka by som chcela drzat tu mliecnu dietu, preto teraz menej papkam aby si zaludok zvykol. co ymslite, mozem takymto sposobom do toho oktobra schudnt? alebo mi dajde nejake dobre typy, na sporty. chcela by som aerobik, neviete kde z internetu by som si ho mohla stiahnut?

majka_

ja hoci stuzkovu nemam :-) ale uz budem 2. hacka na vysokej skole, i tak by som rada schudla. potrebujem schudnut tak zhruba z XL-ka na aspon L-ko. niektore tricka mam aj XXL a to je uz kus vela nemyslite :-)? tak mi treba schudnut. za tyzden sa chodim plavat aspon 3x a mam doma aj stacionarny bycikel. takze snazim sa. viem, ze musim cvicit len, ak chcem schudnut.

lenusss

no tak to mame rovnaky ciel.. tiez chcem do stuzkovej schudnut a tiez ju mam koncom oktobra.. a tiez nosim 40-42 nohavice :) tak ideme na to spolu? co povies? ja cvicim tak 3-4x za tyzden.. cca pol hodinu az hodinu.. podla toho, kolko vladzem, a este posilnovacky-tie kazdy den.. takto to robim od pondelka.. a stravu musim nejako zmenit, pretoze sa nehorazne prejedam-vkuse mame doma nieco sladke a ja nedokazem odolat.. musim s tym nieco spravit, ale netusim co..

žuli

chcem sa ece opytat. vela pijem. iba cistu vodu, alebo bilinkove caje... stradam to kazde dva dni - zihlaavovy, matovy, zeleny. lenze bojim sa aby moje telo nejak vela tej vody vo mne nezadrziavalo, beriem aj hak. neviete akos a tomu zadrziavaniu vody popripade cyhnut?:)

ssia

podla mna pritom co robis pre to aby si schudla ti netreba ziadnu dietu...ved oktober je este daleko a ak sa budes nadalej tak stravovat a cvicit ako teraz,urcite na tu 38 pojdes. aj ja by som chcela mat 38no, ale ja mam tam "hore" ledva 34, male prsia a este aj extremne uzky chrbat... mozno sa este vyviniem, mam len 15

žuli

nie nie, mam 18 :) a dakujem :) nad tou dietou este porozmyslam, jojo oefekt mi za to vazne nestoji :) dakujem pekne :)

majka_

myslim, ze je to OK, co robis, ale na tu mliecnu dietu by som nesla. ja som zacala menej papat a plavat a schudla som za 2 tyzdne (ci 3?) zo 79 kg na 76 kg. a pritom nehladujem, tak je to v poriadku. diety som uz skusala a len som pribrala po ich "rychlom" skonceni. takze radim ti, nechod na dietu, len cvic a papaj zdravo. mam 20, tak nie som moc starsia od teba si myslim. ci si starsia? mala som spoluziacku, co bola odo mna starsia a v maturitnom rocniku mala 21, pricom my sme mali 19.