do stuzkove pls surne!!

Príspevok v téme: do stuzkove pls surne!!
žuli

koncom oktobra mame stuzkovu, a do vtedy by som chcela co najviac schudnut. nosim konferecnu velkost 40 az 42 ( vacsinou nohavice) a chcekla by som schudnut na taku 38. mam 18 rokov. denne papam doobedu ovocie, poobede zeleninku a na obec normalne co mama navari, len v mensich davkach. popritom kazdy den cvicim tak 100x presadanie na boky, a 2 serie po 20 sklapaciek ( robim ich pomaly a precizne, a viac nevladzem:( ) raz za tyzden si chodim zaplavat a chcem si kupit nove korcule a zacat aj s tym. od pondelka by som chcela drzat tu mliecnu dietu, preto teraz menej papkam aby si zaludok zvykol. co ymslite, mozem takymto sposobom do toho oktobra schudnt? alebo mi dajde nejake dobre typy, na sporty. chcela by som aerobik, neviete kde z internetu by som si ho mohla stiahnut?

harm

ahoj, no aj ja sa snazim schudnut, i ked nebudem mat stuzkovu ale tiez by mi to do oktobra - novembra vyhovovalo. Nechce sa niekto pridat? teraz mam 81,5kg a chcela by som co najviac stiahnut, do vianoc chcem mat aspon 65kg lebo ideme na vianoce do zahranicia a chcem vyzerat inak :D

žuli

lenuss: no ahoj, prepac, ze som sa dlhsi cas neozvala, ale bola smo mimo domova, takze som nemala ako prist na internet...no chudnut sa mi aj dari, aj nedari... tak vselijak..nevazila som sa ani nemerala...ale poctivo cvicim a badam na sebe nejake ti zmeny mensie, tak dufam ze to pojde k lepsiemu a k lepsiemu :)

majka_

LENUS: no miery mam 89-80-100, z coho vyplyva, ze musim schudnut z bruska najma, lebo ho mam velmi velke (ak som spravne merala). obvod okolo bruska som vsak este pred asi mesiacom mala 110 cm. a obvod stehien? mala som pred spominanym mesiacom 67 cm obe a teraz mam 61 cm. vidim, ze som odvtedy, odkedy som zacala sa viac hybat, plavat... schudla. a vaha? zo 79,5 som za vyse mesiaca schudla na 74,5. a pritom som jedla aj normalny chlebik, obcas biele rozky, chipsy... proste som zistila, ze to, co tvrdia mnohi: ak chces schudnut, vydaj energie musi byt vacsi nez prijem... PLATI DOBODKY. som citala, ze plavanim mozes spalit od 1500 do 1900 kalorii za hodinu ci tak nejak to je (alebo kilojoulov? uz neviem). staci len trosicku priblizne sledovat, co kedy spapas a tak... ved nevravim ze pocitat do bodky, co si kedy zjedla. proste len priblizne. takze tak. a rockov mam 20. moje stravovacie navyky tiez neboli bohvieco. a neviem, co mam teraz robit ked brigadujem pri zmrzline :o). a takisto rada papam zmrzlinu, keksiky, chipsy... ale naucila som sa, ze jem len vtedy, ked som hladna. resp. nezjem polievku a druhe jedlo za sebou, ak nie som hladna. proste bud jedno alebo druhe jedlo zjem az neskor. o hodinku-dve. a medzitym sa snazim hybat, i ked si mozno niekedy kus odpocinut. ja som sa tiez nevedela ovladat v papani,. ale potom mi prislo zle od zaludka, ze som skro vsetko vyvracala. najdi si nejaku zalubu, aby si nemyslela na jedlo vzdy. ja napr. odkedy som sa naucila plavat (mesiac asi) tak aj rada citam knihy. a je jedno aka literatura a tka. proste to mam rada. tak ak mas rada korcule alebo take ine veic, tak sa tomu venuj :o). a schudnes!!! :o)

mirka 23

Ja som bola tri dni pomáhať kamarátovi na dome a to by ste videli, ako sa chudne! Netreba žiadne diety, ale niečo robiť!

lenusss

toto nemam rada.. napise tu niekto nejake kecy a potom sa na to vybodne.. co je s tebou zuli? a ostatne? no tak, ved prispejte niecim, pochvalte saˇalebo postazujte, ako pokracujete :)
pretoze ja nemam motivaciu, ked nikto so mnou nechce schudnut.. nema ma kto tahat.. aaa ved podme do toho babyy.. do konca oktobra.. uz len 2 mesiace a tyzden.. musime si pohnut!

lenusss

no nazdar ludia.. ja som mala rusnu nedelu.. jedla som normalne, tak ako moja rodinka, a na vecer som to ukoncila chipsami (prisla navsteva tak som neodolala).. no a asi ma z nich zacal boliet zaludok.. tak som od 23:00 do 2:00 lezala v krcoch v posteli a pritom som chodila vkuse na wc vyvracat vsetko, co som jedla cely den.. no tak na druhy den, teda vcera, som zjedla AZ 2 celozrnne rozky-na obed a veceru.. a pila som cierny caj vkuse.. cely den som musela lezat v posteli, pretoze som nevladala ani stat na nohach.. dnes som uz v pohode, aj ranajky som zvladla, ale iba 2 male kusky sandvicoveho chlebika so syrokremom.. vobec nie som hladna, ale tatik ma donutil to zjest.. ale aspon som si stiahla zaludok, a poviem vam, ze to uz v zivote nechcem zazit.. tak si beriem ponaucenie a uz sa chipsov ani nedotknem! a prezierat sa uz tiez nebudem.. normalne som skoro rada ze sa mi to stalo :) ale ne.. ved viete, ako to myslim :)
dnes si dam este radsej pokoj s cvicenim, len vecer posilnovacky si urcite dam, ale nechcem, aby som odpadla.. este som slaba.. vy ste ako na tom?

žuli

jasne lenuss, ideme na to... :) priebezne ti budem pisat ze ako pokracujem.... dnes som zhresila...bola som s kamoskou na pizzu...:( ale tak po tom tyzdni papanie len ovocia a zeleniky, to na mna nebude vidno no :D

lenusss

majka a kolko mas rockov? a tvoja vaha a miery?
vies co, milla, ja si myslim, ze pojde aj viac dolu.. pretoze keby si videla moje terajsie stravovacie navyky.. akoze jem zeleninu, ovocie, celozrnne pecivo, ALE v akych davkach.. + kazdy den musim mat nieco sladke.. musim sa toho zbavit, ale neviem ako.. jednoducho neviem odolat, ked napr. vidim, ze mame nanuk v mraznicke.. tak isto je to s chipsami, keksikom.. musim si povedat DOST! ale najskor sa to musim nejak naucit.. len stale neviem ako.. asi zacnem cvicit nejake cvicenie na sebaovladanie.. nebola by na toto vhodna joga? neviete niekto nieco o tom?

milla

BABY DO OKTOBRA MOZTE ZOPAR KIL ZHODIT-TAKYCH 5 MAX.,CVICENIM A ZDRAVOU STRAVOU SA DA DOSIAHNUT VELA,PLUS ESTE BY VAM MOHLI DOPOMOCT NEJAKE DOPLNKY NAPR.JABLCNY OCOT S CITR.STAVOU NALACNO,OLIV.OLEJ,LECITHIN.TAK DRZIM PALCE