ahojte,mam taky blby problem..postavu mam celkom v pohode ale som siroka na hrudi aj prsia mam velke..napriklad dnes som skusala saty na stuzkovu a v pohode by mi stacili aj 38-ky ale cez prsia zapnem najmesie 42-ky...to je hrozne..42-ky saty ani nemaju velmi na vyber...a 38-ky si nemozem kupit kvoli prsiam..ako mozem schudnut s hrudnika? da sa to vobec?
ako schudnem z prs?
keď sa Ti postava v priebehu času menila, tak vždy schudneš najprv odtiaľ, kam si pribrala naposledy. Pri chudnutí schudneš nielen z pŕs, ale aj z chrbta, budeš ho mať menej široký. Takže šport, posilnenie svalstva a striedmejšia strava, menej cukrov, viac zeleniny.
Schudnut mozes jedine z tukoveho tkaniva. Teda z brucha, zo stehien, zo zadku, z bokov, z ruk napriklad, pokial su tucne a trasuca sa slanina je na nich. Ale z prs neschudnes nikdy, lebo okolo 96 percent velkosti prsnika u zeny tvori prsna zlaza a asi len take 4 percenta tvori tukove tkanivo, teda zanedbatelne mnozstvo je toho tuku tam na prsiach u zeny. Tym padom aj keby si velmi aktivne cvicila a drzala drasticke diety, nech by si aj anorekticka bola, neovplyvni to prsnu zlazu, lebo ta je taka, aka narastla v puberte a ked narástla velká, tak bude velká a cvicenim a dietami to nijako neovplyvnís. Jedine, ze by si sa dala operovat a ze by si sla na to zmensenie prsníkov. Tam to má zmysel, lebo pri takej operácii ti odoberú práve z tej prsnej zlazy. A nemaj vobec strach, chod do toho, robí sa to bezne. Nielen zenám, ale aj muzom, ked majú gynekomastiu. Vsimni si v lete mladých chlapcov na kúpaliskách, dost ich je takých. A to este nie sú ani dospelí, lebo sú este v puberte a prsiská majú velké. Sedia pri pocitacoch bez pohybu, daju sa oslobodit od telesnej, aby neboli za nemehlá a napchávajú sa, ale ked sa im zväcsí prsná zlaza a vyzerajú ako baby, potom im uz nepomoze, ked zacnú v 19tich zaberat vo fitku. Alebo vlastne, pomoze na postavu a na svaly, ale nie na tie velké prsia. Tam je jediná pomoc operácia.
Kysucan to je reklama :-D
500xka a neubralo ti kolobezkovanie aj z mozgu? kedže teto tema je 10 rokov stará!! na čo ju obnovuješ?! autorka už svoj problem isto nejako vyriešila - snád
Ja som schudla s pŕs, zadku a vlasten z celého tela rovnomerne s kolobežkovaním. Literatúra uvádza že pri kolobežkovaní je zapájané celé telo a spáli sa až o 30% viac kalórií než počas bicyklovania. Nakolko nie som športovec nejak extra, tak som si cez motokolobezky objednala elektrickú kolobežku nitro scooters mini a odkedy ju mám, aj keď prší, tak na nej jazdím do školy a večer sem tam do mesta a ráno si švihám sama ako drak a ked uz nevladzem tak mi pomaha motorček chvilku a potom idem zase ja a nuti ma hybat sa stale vyhodou je že sa vyhnem zápacham a nemusím riešiť parkovanie po mesiaci takehoto jazdenia je vidiet tych par centimetrov dole
ja mozem chudnut kolko chcem, prsia sa nezmensia ani o cislo. Mam sestky! vzdy schudnem zo zadku, zo stehien, aj z brucha, ale tie priserne prsia ani za nic...
neblázni ,ty chceš menšie?,ja mám cicíky 4-ky a ver mi menšie by som nechcela
mozno ma tikitou pravdu,neviem,ale viees,to je tiez u kazdeho ine..vsetko je u kazdeho ine...vsak vyskusaj...ale ja myslim,ze keby chces schudnut cislo (ak by to neslo hned ako rpve dole z prs) tak to by si musela dost schudnut...
Ked zacnes chudnut, tak medzi prvymi z coho ti pojde dole su prsia! Pre niekoho smola, pre teba asi vyhoda.k
tak nie som vychudnuta..taka akurat..trosku vacsie brusko,ale inak som spokojna :)..sice ked tak nad tym premyslam,tak by bolo fajn keby som trosicku schudla aj z brucha..aj ked to mi az tak nevadi...ide hlavne o tie prsia