Ginko

trdielko

Neobsahuje kofein. Chces nieco prirodne, co obsahuje kofein? Na koncentraciu je ginko dobre. Ale niekedy je tazke sa koncentrovat aj ked mas neviem ake pripravky, ked mas take stresove obdobie.

RNG

caje, pokial nepouzyvas lyzice kopcom, maju slaby ucinok. V koncetrovanych vytazkoch je presne specifikovane, kolko aktivnych latok tam je.
Ja som bral kombinaciu Gigko/huperzin/vinpocetin v dost velkych davkach a to mi natolko zrychlilo rec(bez toho ze by som si to sam uvedomil) ze ma moja zena nestacila sledovat. Takze som to prestal brat, ved naskoniec to zatial este nepotrebujem.
Ucinne davky Gingka su v stovkach miligramov(25% gingkolidy), huperzinu A 50-100 mcg a vinpocetinu 10-20 mg.
Extrakt Gingka neodporucam pouzivat nad 500 mg(24%), lebo bolo zopar pripadov studentov hrubo predavkovanych, ktori udajne dostali krvacanie do mozgu.Ja som osobne pouzival 200 mg a stacilo to , az privela.

mizantka

mam totiz problemy s koncentraciou a to nehovorim o pamati.a ta sa mi teraz zide, nakolko som v piatom rocniku,pisem diplomku a potom statnice..no hroza :)
a este by ma zaujimalo, obsahuje ginko kofein?

joni_

ja som brala ginko asi po mesiaci to bolo vidiet, caj mi nepomohol ale tabletky ano
mavam poruchy sustredenia a pamate a pri uzivani ginka som videla zlepsenie a nebolo to o tom ci tomu verim, lebo som vobec nedufala ze zaberie.... ginko lepsie prekrvuje mozog a cievy

trdielko

Ja pijavam cajicek z ginka. Je velmi chutny a celkom mi pomaha na tu pamat. Ale nie je to zasa nejaky zazrak. Ale je velmi dobry, ak zle prekrvuje koncatiny, ako mne. Vkuse som mala studene ruky a nohy a teraz je to v pohode. Zhanas nieco na ucenie alebo co?

lucinka9339

myslim, ze tym, ktori tomu veria, tym to pomoze, a ti, ktori nie, tak nezabera.je to skor w psychike-neco ako placebo efekt alebo tak. aspon to je moj osobny nazor.newiem,nemam s ginkom skusenosti, ale s inymi ´´zazracnymi´´liecikmi ano. nic extra to nerobilo, asi iba to, ze som tomu werila-wacsinow to boli take bylinkowe sirupy a tak, hlawne trochu na ukludnenie pred skuskami a podobne. :o)