Ginko

odettae

Prestala so tento čaj piť .Zistila som,že u mňa vyvoláva nervozitu a búšenie srdca.Namiesto neho si každý deň doprajem 1-2 šálky čaju Pu-er a cítim sa v poriadku.Má výhodu, že ho možno piť aj večer,lebo nenabudí natoĺko, aby ste nevedeli zaspať Tento čaj užívam už niekoĺko rokov a neprestávam chvåliť.

renatka321

ja mam dobru skusenost s amitamin® Ginkgo complex, je pre alergikov,mam intoleranciu na laktozu , vyhovuje mi na travenie.

Mesačný princ

čaj z Ginkga by som v živote nepil, pretože aj laik vie, že listy tohto stromu sú jedovaté presne tak ako listy lipy plstnatej z ktorej mnohí pijú čaje a potom nadávajú na tráviace ťažkosti.

Ginkgo má veľmi prospešné látky ale tie sa musia najskôr v laboratóriu koncentrovať do inej formy ako je sypaný čaj z listov.
uznávam tabletky a iné vyrobené produkty a dokonca sú jedlé aj jeho plody, jadrá sa dokonca pražia a jedia ako mandle a sú výborné.

ale nerobte si čaj z listov ľudia, je to pekná kravina :D

joni_

caj ginko kupis normalne v potravinach, ale ja osobne by som dala prednost tabletkam alebo ak su kvapky, mne caj moc nepomohol

mizantka

na kofein som sa pytala preto,lebo ho nemozem pit.vraj.a da sa kupit normalny ginko ako sackovy caj??a to stresove obdobie nie je az tak zle :)len sa potrebujem koncentrovat na niektore veci pri uceni a tak