dobrý,
chcela by som sa opýtať odborníkov aj neodborníkov, čo si myslia o nízkom krvnom tlaku. Prečo je nízky, hlavne či je to nebezpečné a čo treba robiť na zvýšenie TK. Mám 90/60, niekedy 80/55, 33r., pulz normálny 70.
nízky krvný tlak
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
nizky tlak robi oslabena pecen!!!! Treba ju posilnit-ostropestrec tinktura od HerbaVitalis je uzasna!! Pri pravidelnom uzivani sa dostavia vysledky uz za mesiac. Urcite vyskusajte!!!!
ak je spodný tlak blízko k vrchnému ,napr. 70 50 alebo 80 na 50 su medzibunkové tekutiny a celý organizmus zakyslený a PH sa pohybuje pri alebo pod hodnotou 5,5PH,vyrábate si na onko problém .Červené krvinky majú rovnaký náboj ako bunky a preto neplnia svoju funkciu a nedokážu bunke doviesť žiadne živiny ,kyslík ani vodu -bunky ich na základe rovnakých polarizácií od seba odstrčia a tým sú vaše bunky podvýživené a dehydratované.Sposobujú to všetky lieky aj malá pirulka na tlak.Lekári príčinu hypotenzie neriešia žiadnym liekom ,tak ako ani hypertenziu.je toho viac .....ale poradím Vám ako to zvrátiť. 0905 758 759
nizky tlak je castokrat nebezpecnejsi ako vysoky. Takisto aj pomaly pulz. S vysokym tlakom sa da uspesne bojovat, zmenou zivotospravy, jedalnicka, ak to nejde, tak liekmi. S nizkym tlakom je to omnoho tazsie.
Tiež som z tých "nízkotlakových":o)) Jeden kardiolog v kupeloch mi povedal že čo najskôr k lekárke a nech mi predpíše kvapky na nízky tlak(sú aj lieky) pretože nízky je rovnako nebezpečný ako vysoký(pri nízkom ide o nedokrvenie)...Bola som u internistky a tá mi vravela, že nič mi nedá, pretože tie kvapky na nízky tlak majú veľmi veľa nežiaducich účinkov, nech viac pijem-aj minerálky a červené víno a tiež sa nemusím obmedzovať v solení, spomenula aj cvičenie...že vekom sa tlak prirodzene zvyšuje a ja mám aj preddyspozíciu k vyššiemu tlaku, nakoľko mama prekonala porážku z vysokého tlaku.....Takže tak...a to mávam tlak 80/60 - bežný...takže piť červené víno a soliť:o))- a vela vody(aj minerálky) a pohyb samozrejme
Dobry den, mam 17 rokov, 175cm a 63 kg doktorka mi posledny cas vravieva, ze mam vysoky tlak lenze dnes rano som si ho merala a mala som 81/42/72. PROSIM poradte mi co to znamena??
Ja osobne odporúčam veľa telesnej aktivity a športu.Samozrejme nie v púrehnanom množstve.
Čaute ľudia! Pripájam sa tiež do diskusie. Mám 18rokov a nízky TK mám už 2roky a pulz zhruba 130-140. Dlho som s tým behala po doktoroch a nakoniec mi zistili poruchu štítnej žľazy. Doktorka mi však povedala, že nízky TK sa vyskytuje u mnohých ľudí a nezvykne vyvolávať veľké ťažkosti, akurát pri zmene polohy napr z ľahu do stoja. Taktiež mi povedala. že príčina nízkehoTK može byť únava,lieky, rôzne diety, ale často je to aj bez príčiny. Doporučila mi pravidelne športovať a racionálne sa stravovať. Dala som na jej rady a pomohlo mi to. Tlak sa mi síce nezvýšil, ale cítim sa určite lepšie.
A ja by som rad dostal odpoved co mi vlastne je..ide o to ze mam strasne nizky tlak...dokonca v nemocnici na vysetreniach mi nic nezistili...teda okrem toho ze mi nedokazu zmerat tlak...a ze pri zatazi mi tlak klesa a nie stupa..co mam robit ako sa proti tomu branit ? aka je to diagnoza ? prosim o odpoved mailom na cenki@azet.sk