Odreniny!

harpera

Zeny tak vam poviem je super, ma ho doma takto na kuchynskej linke, lebo fakt co sa tyka aspon u mna ako prva pomoc pri hocicom, od odreniny cez vami spominane mierne popaleninky :) Kuchynske utierky su na mieste :D Neviem ako vy, ale toto u nas je nevyhnutna pomocka vedla sporaku, lebo ked varim tak to prska vsade :D

kajka294

@svetlinka no pozerala som sa teda po nom na nete a veru to vyzera na slusny sprej teda. s ucinnymi latkami aj to vyzera ze je taky setrny k tej rane ze to nie je take drasticke riesenie :)

mircok

svetlinka aha hej jasne rozumiem, tak to je potom riadna sila, ked to v principe staci len ze max dvakrat za den. a to je jedno ci ide o odreninu alebo nejaku miernu popaleninu?

svetlinka

mircok vies co tak jeho zlozenie je take, ze proste staci ti ja neviem len dvakrat za den :) vies zase tiez nie je dobre nejake take rany dookola striekat alebo nieco na ne davat, treba pockat kym sa tam zacne to hojenie :) kamka_SL no akoby som ti to vysvetlila, ale ano on tak vlastne prilne k tomu miestu :)

mircok

kamka_SL az teraz ked som si to precital, reku to sa pytas to nehovoris ze ako to s tym liecenim funguje :D ale take nalepky som este nevidel to mas nieco konkretne na mysli?

Kamka_SL

svetlinka prosim ta a co si mozem predstavit, pod tym ze zaceli ranu, to spravi na nej nejaky povlak ktory ju zacne liecit alebo ako? :) jednak ale super, ze je to sprejova forma, ze to nie su nejake najlepky, ktore by sa mali davat priamo na ranu, to by som asi odpadla :D

mircok

svetlinka a to treba nejako pravidelne striekat, alebo je to take povedzme silne zlozenim ze len raz na zaciatku ked sa rana objavi a hotovo? ako to funguje?

svetlinka

mircok no a jasne :) mne raz takto mamicka na dvore ked som bola s detmi a sme sa rozpravali, poradila alfasilver sprej :) ze on je super na take, lebo vlastne tu ranu sa snazi hned tak zacelit alebo ako by som to napisala, a tym podporuje aj to hojenie :) ale tak ako pises no na zahrade ked clovek pracuje tak tam je jasne, ze asi nepride domov uplne bez nejakych modrin alebo co :D to poznam

mircok

van-ness hej to aj moja zena tak ale co spravis treba mat doma nieco po ruke, ci sa osestris a je po probleme ci? :)

Van-ness

Mircok mi nieco hovor o tom :D Doma na zahrade ked clovek chce aj co to porobit a dat ju do poriadku, idem fakt domov s tym ze kde mam skrabanec alebo volaco podobne :D