Mam za sebou dva mesiace neustaleho pitia caju Aloe Vera. Moja plet bola v hroznom stave, vsade sama vyrazka. Tak som dostal jedno odporucanie na jeho pitie a naozaj funguje. Efekt sa dostavil - plet je uz celkom vporiadku. Viem, ze to je o Aloe vseobecne zname, ale o tento zazitok som sa musel podelit. Som nesmierne stastny! Co si o tom myslite vy?
Aloe vera Vs. Akne!
romana
no to co ja pouzivam je Lady Racine cize LR,nemecke vyrobky.Vyskusala som uz vela kozmetik ale okrem tejto ani jedna neuspela,taku kvalitu vyrobkov ako ma tato firma som este nevidela.
a značka?
robusqo:to nie je nic nezvycajne ja mam 18 rokov a v zivote som na tvari nemala ziadene akne a nic podobne,nikdy som sa nebala ist bez make upu ist na ulicu pretoze som nemamal a nemam co skryvat a to vdaka Aloe Vera balzamu,emulzii a spreju prvej pomoci hoci tieto veci nie su lacna zalezitost ale fakt to stoji zato,a to niekto povie ze aloe vera nevilieci akne tak to je paradna blbost pretoze aloe vera si dokaze poradit s vaznymi chorobami ako je rakovina len tam kde je vazna choroba musi byt aj pravidelnost pouzivania aloe vera.Akne je pre aloe vera hracka tak to len kludne dalej pouzivaj a pravidelne!!!ono ti to vylieci akne.ja nepouzivam len vyrobky z aloe vera a este ma nikdy nesklamalo.Su to drahe veci ale nie az take drahe ako moje zdravie a krasa!!!
ale si neodpovedal, že kde si k tomu aloe prišiel a koľko stálo
Ja som bol kvoli akne tyzden v nemocnici - kvoli vysetreniam atd., lekari sa "obtazovali" mi robit testy... momentalne mam 16 rokov...
agina:nie vsetko co vyzera ako akne nim aj naozaj je, vacsina lekarov sa neobtazuje robit vysetrenia
aloe, Ycca, nopal a ine divoke kaktusove su dobre detoxifikatory tele a cenne zdroje stopovych mineralov, ja by sim osobne ich vplyv na acne nepodcenoval, aj ked iste nie kazdemu pomozu.Hlavne saponiny v nich su silne cistiace organizmus(sapon=mydlo=rozpustanie neziaducich tukovych nanosov v crevach=detoxifikacia tela)
Korene Yuccy su obzvlast bohate na saponiny, indiani ich pouzivali dokonca na pranie.
robusqo, a akeho konkretne caju,kdesi ho kupil?
ja myslim, ze je to len do casu. Aloe ti urcite akne nevylieci.
ako si sa dostal k tomu čaju? akú má chuť a koľko stojí?