Mam za sebou dva mesiace neustaleho pitia caju Aloe Vera. Moja plet bola v hroznom stave, vsade sama vyrazka. Tak som dostal jedno odporucanie na jeho pitie a naozaj funguje. Efekt sa dostavil - plet je uz celkom vporiadku. Viem, ze to je o Aloe vseobecne zname, ale o tento zazitok som sa musel podelit. Som nesmierne stastny! Co si o tom myslite vy?
Aloe vera Vs. Akne!
Ale ved vyrazky su jedna, dve na cele, na brade alebo tak...ale ja mam myslim lahku formu akne ako mi povedali...preco sa pytas?? ved to je predsa jedno co mam nie, tak ci tak je to welmi dobre to aloe vera
a si si ista ze mas akne,nemas nahodou len vyrazky??? :D
AHOJTE MOZEM SA SPYTAT?? PROSIM VAS KEBY STE MI ODPOVEDALI, VOPRED DAKUJEM. jA MAM AKNE ASI 2 ROKY. kDE SI ZOHNAL TO ALOE VERA?? A KOLKO TO STALO?? PROSIM TA VELMI PEKNE. a DAJU SA KUPIT NEJAKE PRIPRAVKY AKO KREM NA TVAR A PODOBNE Z ALOE VERA??? DAKUJEM:))
Ja som pila gel z aloe vera 92 % z LR. pomohol mi na akne, a dodnes sa mi nevratili. plet mam jemnejsiu, zdravsiu odolnejsiu a zvlhcenu. pouzivala som k tomu aj umyvaciu amulziu aj krem z aloe a propolisom. Pritom som skusala vsetko mozne, stala som sa aj vegetarianom, ale nezaberalo nic. ani kozna mi nevedela pomoct.
A aká značka?
agina, možno by si sa čudovala, ale Aloe je naozaj rastlina s rodiny ľaliovitých /nie je to kaktus /, ktorá Ťa nikdy nesklame.Aloe nenahrádza lieky, ale má silu, ktorá Ťa zbaví škodlivých látok v tele, ktoré spôsobujú rôzne neduhy ako napríklad spomína robusqo. Z vlastných skúsenosti môžem zodpovedne povedať, že Aloe pomáha i pri rôznych závažných a ťažkých ochoreniach.
prepacte, toto bolo na acne, nejak som si to vymenil. Aloe vera ma schopnost detoxifikovat telo, ked brane dlhsie. Teda aj zbavit telo zamorenia, co sa telo snazi vyhodit cez kozu.
Je mnozstvo produktov, hlavne zelenych, co detoxifikuju telo dlhsim pouzivanim.
Vyrabaju z nich aj zmesy, aby boli jednotlive zlozky co najviac zastupene.
Od vodnych(chlorella, spirulina, dunaliena,kelp...) cez mlade travy(jacmenna, razna, alfalfa...) az po rozne rastliny, ( aloe, agave,astragalus...) a s pridavkom dokonca probiotik
Jedna z takych je zmes Good N Green alebo Life's Green,ktore maju 35 zloziek a odporucena denna davka je 9 gramov (teda ziadne miligramy, jedna sa o zmes superpotravin a doplnkov vyzivy)
prepacte, toto bolo na acne, nejak som si to vymenil. Aloe vera ma schopnost detoxifikovat telo, ked brane dlhsie. Teda aj zbavit telo zamorenia, co sa telo snazi vyhodit cez kozu.
Je mnozstvo produktov, hlavne zelenych, co detoxifikuju telo dlhsim pouzivanim.
Vyrabaju z nich aj zmesy, aby boli jednotlive zlozky co najviac zastupene.
Od vodnych(chlorella, spirulina, dunaliena,kelp...) cez mlade travy(jacmenna, razna, alfalfa...) az po rozne rastliny, ( aloe, agave,astragalus...) a s pridavkom dokonca probiotik
Jedna z takych je zmes Good N Green alebo Life's Green,ktore maju 35 zloziek a odporucena denna davka je 9 gramov (teda ziadne miligramy, jedna sa o zmes superpotravin a doplnkov vyzivy)
nuz kvalitne ciste aloe vera nemusi byt tak drahe, za co ho predava vacsina "dealerov" na Slovensku. Moje je priamo z dovozu od vyrobcu, bez fanfar a reklamy, pricom je 99.3 % ciste, ne[prehriate, konzervovane len vitaminom C=to je tych 0.7 %
Pricom nijak netvrdim, ze by to bol vseliek, je to uzitocnu doplnok potravin so zivymi fytonutrientami a komplexnymi cukrami, prispieva k hojeniu tkaniv, regeneracii ale nema antimikrobialne vlastnosti okrem obsaahu galaktozy, ktora nam pomaha bojovat proti prieniku mikrobov do buniek posilnenim bunecnych stien.
Preto na ucinok treba dlho cakat, kym sa dostatocne mnozstvo buniek "obrni"
Tvrdenie, ze znici helikobakter je loz, mozes si to vyskusat na petriho miske s H.p. kulturou., ak mas znameho nejakeho mikrobiologa. Tak isto si mozes vyskusat ucinnost koloidneho striebra, zinkovych soli a GSE, ktore aj v dost malych koncentraciach helikobakter zabiju.
Aloe je ale vyborne na hojenie zaludka poskodeneho helikobakterom.
aloe vera je špička, len to treba brat pravidelne a dlhsiu dobu. nie je to lacná záležitosť, ale stojí to za to!