vyliecena??

Príspevok v téme: vyliecena??
nepoviem

jen presne rok co sa potapam vo vlnach PPP.mam bulimiu s anorektickymi fazami.nedavno som sa vratila s liecenia na ktorom som bola mesiac.tam som sa naucila celkom normalne jest.5krat denne..
prisla som domov,jem normalne ale stale mam vycitky ze nieco zerem,jem len preto lebo musim,lebo mi to mama nanuti...inak by som nezrala...stale mam chut potrestat sa za kazdy kusok zradla ktory vlozim do huby..
myslite si ze som vyliecena??stravujem s anormalne,bojim sa ale toho ze ak zacne skolsky rok vsetko sa zmeni a ja zas padnem

biasa

nepoviem: velmi ta obdivujem, ze sa ti podarilo z toho dostat, je to velky uspech! drz si to, mysli na to ze raz v zivote budes dakova sama sebe aka si bola mudra, ze si PPPnechala za sebou. k stihlosti sa da dopracivat aj inym sposobom ako nejedenim..aj ked nikdy nebudes mat tak chudu postavu ako s ppp ale budes zdrava plna zivota.ja som si anorexiou presla, stopla som to az ked som prestala mat menzes a padali mi vlasy.. zalubila som sa,to mi velmi pomohlo. teraz ked mam o 8kg viac, vsetci mi vravia aj tak ze som velmi chuda(no aj viem ze by spm mohla byt este chudsia no nechcem!za taku cenu,ze nebudem moct mat deti,par vlasov na hlave to nie!) ver mi, pokial si s anorexiou chvilku chuda jak modelocka, o chvilu sa tato hnusoba prejavi na celej ciare v tvojom tele.. vlasy,plet,imunita,menzes,zuby,kosti,vsetko....... ......nevravi ti aby si bola tucna ze to je stastie(ja byt tucna tak sa zabijem)ale k chudosti vedie aj ina cesta ako nezranie..

axelonka

nepoviem, najskôr ti blahoželám, že si si dokázala priznať, že trpíš PPP a hlavne to, že máš tendenciu riešiť to a bojovať proti tomu a že si absolvovala prospešné liečenie. určite je to už na dobrej ceste, no ešte nie si úplne vyliečená. základom je, aby sa jedlo stalo prirodzenou súčasťou tvojho dňa a nie ako niečo, z čoho máš mať výčitky. je dobré, že si sa naučila pravidelne jesť, ale najdôležitejšie je dokázať jesť s pôžitkom a chuťou a žiadnymi výčitkami. jedlo je základ života, bez neho by sme neprežili, tak načo tie výčitky? každý z nás potrebuje jedlo, a keď si to vieš správne naordinovať a skombinovať žiadne pribratie nehrozí! na liečení si sa to presne naučila od odborníkov, tak sa nemáš čoho obávať. takže s chuťou do života!:)