Pri milovaní mi praskol kondóm, nevedel som o tom, ale pred ejakuláciou som ho vytiahol, no neviem či náhodou neboli nejaké "slzy lásky". Obsahujú tie "slzy lásky" toľko spermatu ako výstrek? Za info ďakujem...
praskol kondóm
Beru sa od prveho dna menzes,ale to hadam vie. Drzim palce, aby sa vam uz podobna nehoda nestala.
To este nikdy nemala menzes? Alebo s cim chcela pockat? Kym teraz dostane menzes? Na predpisanie tabletiek na gyndu nemusi ist s menzesom:) Tak nech si ich ide dat predpisat cim skor.
Tak to si pis, ze ta tabletka ma neziaduce ucinky, je to hormonalna bomba,ktora ma zabranit pripadnemu oplodnenemu vajicku sa usadit v maternici...Cyklus bude mat nepravidelny a moze jej byt po uziti zle od zaludka a tak...Nic moc. Ked ste zaciatocnici, tak odporucam hormonalnu antikoncepciu, je to lepsie ako tabletka po zakazdym, ked sa roztrhne kondom, nemyslis?
wwwww...ja som tiez toho názoru, ale nakoľko v tom sme začiatočníci tak sme sa zlakli a potom som už s istotou nevedel nič... nevadí istota je istota... len aby ta tabletka nemala iné nežiadúce účinky
faith, pokial si to nedal do nej (ejakulat), nic sa nedeje, nepotrebuje ziadnu tabletku po. To by som brala 2-3x tyzdenne tabletky po, lebo my mame s manzelom vzdy prerusovanu suloz.
a ktore to boli znacky?