Neviem co robit

nurse

Aj jemu to hovoril jeho otec.Opakuj si, že si jedinečná a tvoj otec na nebi Ťa ľúbi.V duchu žehnaj svojmu otcovi a nehnevaj sa na neho.Pretni ten začarovaný kruh.Tvoj otec je poznačený z detstva.Opakuj si, som jedinečná som Božie dieťa.

zajka

emka,niečo podobné som zažila.
mojho otca všetci poznajú ako veselého,kamarátskeho...ale aký je ku členom vlastnej rodiny, aký je doma, to nevie nik! My to zažívame a ja mám z toho riadny stres
Vychoval ma zakríknutú, bez zdravého sebavedomia,utiahnutú...vtĺkal mi do hlavy,že ja som tá najhoršia, všetečná, neposlušná...často som sa schovávala pod posteľ a tam som trávilka veľa času.Vymyslela som si vlastný svet,iných rodičov...
Pritom boli dni,keď som ho mala veľmi rada,keď som ho obdivovala...Konečný efekt jeho zaobchádzania so mnou bol katastrofálny!!!

emka

Dakujem vam vivi a n.
On je dost nervozny typ cloveka, rychlo vzplanie a rozzuri sa...... Raz ma aj dobre domlatil to som este nemala 18.Uz presiel nejkay ten cas a mam po osemnastke. Najradsej by som odisla ale nemam kam a aj tak este studujem, ale neviem dokedy lebo mi to ubera dost na energii.....Uz som aj pomyslela na koniec na tom to svete....ale ked pominie zial tak som to rychlo zarazila lebo su tu ludia pre ktorych sa oplati zit! Nechcem a je mi to neprijemne tu vypisovat dake podrobnosti ale potrebujem to dat von a s dakym sa o otm porozpravat kto dokaze pochopit ako mi je alebo ma taky isty problem.
.
.
.
.
`n` --prosim ta, ked mas taky isty problem, nemohli by sme sa o tom porozpravat? Napr. cez mail? Moj je emka66@zoznam.sk

n

emka neviem koľko máš rokov, ale musím ti povedať že moji rodičia sú rovnaký. Skús sa poradiť s psychológom a on ti povie čo robiť. Najlepšie je nedať im príčinu.

vivi

eMKA: fuuuha tak ak je to tvoj pripad tak to mas tazke...Ale to ti asi moc nepomoze.Fakt neviem co by som robila no je to asi dot velka zataz na psychiku a sebavedomie ako si sama napisala...A keby si sa s nim porozpravala to by nepomohlo?Alebo skus ist za psychologickou ona by ti asi lepsie poradila ako sa branit.Naozaj to nieje nic zle su to skvely ludia a fakt vzdy dobre poradia.Nic nepovedia rodicom lebo nesmu tak sa nemusis bat..ja neviem snazila som sa ti poradit. mozno je to blbost...drz sa paa