Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim,precitajte si....a napiste mi svoj nazor....DAKUJEM..

Príspevok v téme: Prosim,precitajte si....a napiste mi svoj nazor....DAKUJEM..
rebeccaa

Prajem pekny den...zacnem pekne od zacitku,mam 18 rokov...a v poslednej dobe trpim myslienkou,ze mam PPP....trva to asi rok,co sa pokusam schudnut,z vahy 56 kg som schudla na 49 pri vyske 168cm....najskr to bolo v pohode....ale v poslednej dobe sa zacinam bat sama seba...myslienka na to,ze som tucna,co prave jem...je to strasne,v meste sa obzeram po vsetkych dievcatach a hovorim si: fiiiha,ta je ale chuda...snazim sa jest co najmenej...to robim uz dlho...vyvarujem sa mastnym a vyprazanym jedlam.a ked nieco taketo zjem,trapi ma to strasne dlho...minule som si citala v casopise priznaky anorexie a obavam sa toho najhorsie....dost sa to ku mne hodilo,len ja nie som taka chuda,ako su anorekticky...a velakrat si doprajem jedla viac,ako dost....pijem napriklad vela kavy,myslim si,ze mi to vezme chut do jedla,aj na ranajky,mam iba kavu....vela cvicim,aspon 4x do tyzdna bicyklujem,cca 10km....chodim na korcule...najhorsie je,ze v poslednej dobe som zacala zvracat,ked mi nieco strasne chuti,zjem to s vedomi,ze aj tak to vyvratim....a ked nevyvratim vsetko,som z toho este nestastna....naschval chodim pesi,vsade...nejdem na mestskej,lebo si myslim,ze takto mozem zhodit kg...:((( neviem,ako mam o tom niekomu povedat...nemam nikoho v mojom okoli,komu by som sa mohla zverit...asi by som to mala povedat mojej psychologicke,ale mam strach.....neviem,stale som v domneni,ze nie som chuda....aj v tom casopise pisali,ze by som musela stratit aspon 25% hmotnosti,a to nie je moj pripad....prosim,napiste mi E-mail,alebo napiste sem vas nazor...mozno radu....dakujem pekne

doremi

nerozumies si?ani ja, a som na tom uuuplne rovnako ako ty...ked som v 2 rocniku na gympli zacala brat lieky,velmi som pribrala,mala som asi 60kil co pri vyske 162cm je veru dost,tak si vies asi predstavit ako som vyzerala.a tak ked som si povedala ze idem chudnut ,myslela som to naozaj vazne.je pravda ze predtym som jedla strasne vela,hlavne chleba,napriklad2krajce so salamou na ranajky,2krajce na veceru,okrem toho veeela sladkosti a chipsy a proste vsetko to hnusne zradlo....a teda zacala som s chudnutim a to tak ze odrazu z 1dna na 2.som vylucila zo svojho jedalnicka vsetok chlieb a pecivo ako take,takisto aj salamu,sunku,uplne som vylucila sladkosti a vsetko kaloricke zradlo... a tak som chudla a chudla....az prisla stuzkova/min.roku v novembri/ a ked som sa videla na tom videu,neverila som ze som to naozaj ja....vyzerala som straaasne a to neprehanam!!! same kosti,nic ine...nebol to prijemny pohlad,veru ti poviem ze nie,vseti si zacali o mne suskt ze co mi je,ci nie som nejako vazne chora,ked takto zle vyzeram.....trochu som pribrala,no hned ako som videla,ze nohavice mi uz nie su volne ako kedysi a ze moje nohy vyzeraju strasne tucne/vzdy take boli/zacala som opat chudnut a zhodila som naspat aj tie 2 biedne kilecka co sa na mne ako-tak zachytili.... a teraz??myslis ze je to uz lepsie???nedufaj ani....stale sa tocim v rovnakom kolotoci,nieco priberiem/vzdy asiq to 1kilo/,ale nikdy to na mne neostane,vzdy to znova dam dole....a tak to ide stale dookola,ja uz som zufala,nestastna a unavena z toho kolotoca a viem ze to so mnou neskonci dobre ale nemam sil to zastavit...

nerozumiem si :(

mozem sem napisat vsetko ? presne ako to zacalo a ako to pokracuje.. neviem ci som na dobrej stranke..a ani nemam anorexiu a ani bulimiu a aani nic podobne ..tak ale odzaciatku...vo februari som zacala s chudnutim ..moja vyska je 172 a moja vaha bola 64 (priblizne)..a vtedy som si poevdala dost ...ja nebudem vazit jak slon..zacala som schudnutim ..poevdala som si tak namiesto 2 chelbi na ranajky si dam 1...a takto to pokracovalo.. psotupne som vsetko obmedzila... maso nejedavam uz dlchsiu dobu cize obmedzovanie masa nebolo v mojom pripade problem ..a postupne v mojom jedalnicku zostalo suchare, musli, zelenina, ovocie, a podobne..vzhladom k tomu ze som chodila vtedy este na sk. obedy musela osm tam chodit .tak vzdy z daneho jedla som aspon ochutnala..(zo sladkeho nie)..sladke som mala strasne rada ..teraz ho nejem vobec..maximalne susene ovocie z musli..takto som v maji mala 55kg...chudnutie ale muselo pokracovat..vsetci okolo mi zacali hovorit ze som strasne schudla nekery aj ze mi to vobec nesveci. zacali mi hovorit ze som vychrtla..ale ja som si hovorila len svoje ..chudnutie.jedlo som uz nebrala ako obmedzovanie ale ako proste moje stravovanie..zacalo leto a ja som nemusela chodit na tie hnusne obedy. aj cez prazniny ked osm isla ku rodine mi rozpravali kam to chcem dotiahnut a podobne..najmenej som mala 52.5kg..a tam som sekla .a zacala som trosku viacej jest..teraz mavam takych 54-55 ..nie som spokojna ...ako brala som tu vahu v pohode az kym mi terazjeden chalan nepovedal ze vyzeram ovela lepsie lepsie ako predtym ked som bola udajne vychrtla..a to v mojej hlave dalo signal ze som pribrala ..aj ked to malo byt asi z jehos trany pochvala mna to nuti znova menej jest.a byt chutsia, preco nevidim ze som tych 10 kg schudla? je to len klam alebo co to je nerozumiem tomu ..je pravda ze mi strasne padaju vlasy, a nemam menstruaciu ..toto vsetko je zle ..ale strasne ma ubija ten strach ze priberem ..nechcem byt tucnejsia nez som .:( co mam robit? .mam strach ze priberem ..a mnoho dalsich faktorov tu je .. nevie vazne co mam robit..ak by na to niekto zareagoval bola by som rada...dakujem

kaca

rebeccaa:citala som tvoj prispevok a mala by si s tym zacat nieco robit-kym sa este da, ja meriam 174 a privahe 49-takej ako mas teraz ty ma pustali z nemocnice a ostavala som pod stalym dohladom.Vazila som 56kg chcela som schudnut-podarilo sa mi zhodit 2kg a potom to islo stale dalej a dalej a bolo to len horsie.Hoci som si uvedomovala ze uz viac schudnut nechcem-nedalo sa to zastavit,bolo to v mojej hlave a sama som s tym bojovat nedokazala-hoci som chcela.Ak by si chcela trosku kecnut alebo sa dozvediet nieco viac-moj pribeh napis email na :kaca118@azet.sk Je to boj samej so sebou a ty ho musis vyhrat iak ta to zabije.ozvi sa

rebeccaa

mbjl:
precitala som si tvoj prispevok mbjl....a na konci som sa rozplakala,viem,ze mas pravdu....chcem prestat,ale nechcem pribrat..a ja viem,ze priberiem ...nechcem....uz ma dom apodozrievaju,schudla som na 46,koho stretnem,ten mi hovori,ze som vychudla,ze co robim....ale ja to nevidim,stale citim,ze mam velke brucho...mam strasne rada sladke,ale z toho sa pribera...zvraciam uz takmer vsetko... :((

mbjl

Ja myslim ze ked vracias, a ked si ho sama vyvolavas tak je to skor bulimia a pri tvojej vyske by si mala mat aspon takych 50kg aj to by si sa ledva vmestila do optimalnej vahy. Inak ja teraz prechadzam anorexiou, dlho som si to nepripustala zdalo sa mi to absurdne , nieco take sa predsa stava len holywoodskym modelkam alebo komu. Uz ani neveim ako to zacalo ale bola som stastna ze som schudla bola som na seba pysna pacila som sa sama sebe ale potom som uvidela v kamoskynom mobile svoju fotku a vyzerala som ako polomrtva kostra. Aj tak som bola dalej rozhodnuta urobit vsetko co sa da preto aby som nepribrala, hladovala som do absolutneho vycerpania. Ale teraz ked sa liecim zistujem kolko mi to prinieslo problemov. A radim ti uprimne a prosim ver mi je lepsie mat par kil najviac no mat priatelov stastie chu do zivota ako sediet cely den doma baz energie a pocitat kilojouly. A povedz to psychologovi, neboj sa, je lepsie tomu predist ako potom lutovat ze si to mohla zastavit skor a neprezivat to peklo co ostatne, ktore sa bali. Okrem toho este chcem povedat ak nemas dokonalu tvar, postavu, vlasy ci oblecenie ma to jednu obrovsku vyhodu: vies ze ktori ludia ta maju naozaj radi, TEBA, nie tvoju postavu.

dot

Ahojte :o)
Pusate vazne neblbni prosim.... skus si predstavit ako okrem teba musia trpet tvoji rodicia aj tvoja rodina ked vidia co zo sebou robis :( Daj sa prosim do poriadku.
Ssia urcite nevyzeras tak zle. Ked chces posli fotku na posudenie... :-) Moj mail je ynyny@azet.sk

ssia

keby som pribrala v pase, tiez by som bola rada. ja mam uzky pas, ale strasne siroke bedra, vyzeram asi tak snehuliak, ibaze prsia nemam ziadne, takze to vyzera este divnejsie.
asi tak ze: hlava ako mimozemstan (fakt, lebo ju mam do tvaru srdca), ruky take normalne, prsia...arasidy pod kobercom, rebra trcia ako keby som prave vysla z koncentraku, brucho MIERNE vytrca, uzky pas akoby som bosila nejaky stahovaci opasok alebo co, extremne siroke bedra vyzerajuce asi tak ako lopata, potom taka akasi priehlbina (to vyzera odpudzujuco, hlavne preto, co nasleduje), potom este sirsie kosti, co je akoze zadok, na ktorom je okrem toho vela tuku, tucne stehna, hlavne na tej vnutornej strane, potom chude nohy, nad kolenami je tuk (vyzera to ako spekacka) a potom normalne lytka, nie stihle ani tucne, ale normalne. mimochodom jedno lytko mam o trosicku tucnejsie ako druhe.
ak neveris, ze takto hrozne vyzeram, staci povedat, poslem ti fotku.

to pusate

zdravie alebo choroba? zivot alebo smrt? ide ti viac o ploche brucho bez tuku ako o zdravie? z coho chces dostat menzes ked mas minimum tuku? tuk sa musi dakde ulozit..... lutujem tvoje hladom vytyrane telo, tvoj cintlavy zmordovany organizmus..... je ubohe ako pristupujes k ppp.....je to svinstvo, ale ta svina nad tebou vyhrava....ale predpokladam ze ty sama vies ze takto zit dlho nebudes... mas na vyber - PPP a smrt alebo ZDRAVIE (ku ktoremu patri aj telesny tuk) a zivot..... cim skor sa rozhodnes tym lepsie pre tvoju buducnost...... ale myslim ze si sa uz rozhodla pre istu smrt