Blana pod jazykom

Príspevok v téme: Blana pod jazykom
rekalmer

Zubar mi povedal zeby mi trebalo perezat blanu pod jazykom, lebo ze mi obnazuje zubne krcky, lebo je velmi zrastena. Je to bolestive ?? A ma to nejake nevyhody ? Neviem dobre vyslovit hlasku R a ked som bol niekedy u logopeda tiez nieco vravel o tej blane, ale to som bol velmi maly este tak sa nepamatam uz vlemi...

livusskalica

K téme \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"rezanie uzdičky pod jazykom\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" som druhy deň potomto zákroku,,,, bolesť nieje silná, len včera som vôbec nemohla rozpravať a dnes sa to trocha zlepšilo...
Na zákrok som išla z dôvodu, že mam už 25 rokov a stále trpím problémom vyslovenia hlásky R.
O týždeň mam termín na logopédii... dufam že to pomôže.

ddidda

aj moj syn sa narodil stou blanou pod jazykom,,a nechcu mu to odstranit ze vraj ked bude mat 1 rok,,ale mam otasku??ma ta blanka pod jazykom nejaky vplyv na rast zubkou??lebo on ma 10-mes,,a este nema ani jeden zub,,dakujem akmy niekto nato odpise,,prijemny den prajem,,

lucuš

cawte ja ked som bola este mala a blba som nechapala ze preco ja to mam zrastene a brat ne.,tak som chytila noznice a som si to prestrihla aj ked mam tam z nej este kusok ale z jazykom mozem robkat co len chcem tak mojka tomboyca ja ti nwm mozes si to aj ty ale nerucim za nejake infekcie alebo nieco co mozes dostat z tych noznic. Mna to nastastie obyslo :-P

Palooo2

Ja som si tú blanu natrhol nechtiac. A celkom dosť veľký kúsok. Len pár dní to štípalo a myslím že sa zrástla ale zase som si ju natrhol.Tak sa to zopakovalo ár krát a mám tam z nej len kúsok.

easylienka

hh, sranda, niekto ma problem so zrastenym jazykom, ja skor opacne, viem ho vyplazit az prilis, ledva sa mi sprace do ust...:)