Vysadenie antikoncepcie

vera678

Chcela by som sa opýtať, keď beriem anti. asi dva tyzdne a chcem ju vysadiť tak musim dobrať celé balenie? Či ju môžem vysadiť aj hneď?

Vierka1234

Ahojte...ja som zacala krvacat pocas tabletiek toho ako mam tabletky, tak som volala gynekologovi a povedal nech si dam pauzu teraz tych 7 dni a nech zacnem potom....ale ja som pred 2 dnami mali pohlavny styk...nie je moznost otehotniet ked prestanem zrazu uzivat tabletky? predtym som ich pravidelne brala, nevynechala som ani jednu.

silver

Dobrý den potrebujem poradiť od svojich 18 rokov som brala Diane 35
kvoli hirzutizmu.Teraz mam 22 rokov a už rok neberiem antikoncepcne
tabletky Diane 35 .Výsledky hormonov z endokrinologie a aj štitnu
žlazu mam v poriadku, chcela by som sa opytat ci je to normálne, že
po vysadení tabletiek som mala každe cca 2 mesiace menzes a teraz
su to skoro 3 mesiace meška menštuacný cyklus. Tehotna nie som,
lebo som este nemala pohlavný styk u gynekologa som s tym nebola a
ešte otazka na zaver kedy sa mi to upravi a ako funguje vyvolavacka????
dakujem

aluska

miluska este viac si uskodis, lebo tvoje hormony si zacnu robit co chcu..toto urcite nerob, je to kravina..keby to povies doktorovi, tak ta prerazi.ak chce niekto mat prestavku, tak sa odporuca az po 2 rokoch si ju dat

miluska666

Ahojte,chcela by soms a spytat,ci bude mat nejake vazne nasledky ak po dvoch baleniach vysadim na emsiac hak a potom ho znovu zacnem brat,ide o to ze nechcem ho brat stale aby som si velmi telo endobabrala.HAK brat musim zo zdrav dovodov,ale tak stane sa nieco ak ten mesiac vynecham?

Henka13

Ajajaj 3 dni, ja som vysadila 15. augusta a tento pondelok som bola u gynekológa na vyvolávačku, lebo som odvtedy nedostala, je to úplne bežné.

depechemode

HAK je otras.. myslim si ze je to jed pre telo a vysoky zasah do tela. ked ju beries je OK. ved preco by ne? a ked vysadis si tam kde si bola predtym nez si ju zacala brat + same problemy navyse.

Tak co teraz?

alzbee

annonymus: uz tu bolo viackrat spominane, aj moja kamoska tak dopadla, ze menzes sa po vysadeni antiky moze stratit az na niekolko mesiacov (u kamosky to bolo 6) a taktiez sa hovori (ale neviem, ci je to fakt pravda alebo len babske reci), ze ked mavala zena pred nasadenim HAK menzes nepravidelny, tak bude mat aj po vysadeni HAK nepravidelny...ja som pred troma tyzdnami po temer troch rokoch vysadila antiku a buduci tyzden mam dostat menzes, tak som velmi zvedava, ci pride. Pijem alchemilkovy caj-dve salky denne, ktory sa ma pit dva tyzdne pred ocakavnym menzesom a ten vraj pomoze cyklus ustalit...tak uvidim:))