slobodna mamicka

qqq

o tebe vadia tie preklepy?no prepac ze som to narychlo pisala ale ja mam aj inu robotu ako tu niekomu dokazovat aka som dokonala predpokladam ze mas takych 18 az 20 a co ty aj ty cakas az do svadby?mojmu synovy otec nechyba a ked sa ti to nepúaci tak bohuzial a poznam deti ktore sa za svojho otca hanbia a nepriznavaju sa k nemu a aj ked budes prekvapena aj moje dieta bolo vysnivane tak do toho nekecaj este nevies co ti zivot prinesie aby si nebola prekvapena ked nadide den tvojho rozvodu co by som sa pri tvojej povahe a vyslovnosti ani necudovala lebo nemas uroven a myslim ze nesom sama co si to mysli

wwwww

salem, vies, ja som bola planovana a chcena, zrejme na rozdiel od teba, co si sa pritrafila. Moja mamka je s ockom skoro 50 rokov a maju dve deti. Velmi planovane a chcene. Zbytok casu bola dokladne pouzivana antikoncepcia. Mozes to povedat o svojej matke? Sulozila s tvojim otcom az po svadbe? Predstav si, ze moji rodicia hej, aj ked nie su veriaci. Milovat svojho syna mozes, ale otca mu nenahradis. Keby to tak bolo, dieta by nebolo nikdy vychovavane oboma rodicmi. Ved naco, nie?

qqq skor, ako si nechat urobit decko si sa mala naucit gramatiku...

jajka

dobry otec chyba, zly nie. je kopec rozvedenych zien, ktore su na tom presne tak isto ako slobodne mamicky. radsej ziadny otec ako zly

qqq

nikto nevie ake to je mat dieta ako slobodna matka pokial to neokusi na vlastnej kozi ja nou som a je to to najlepsie co som v zivote urobila a mam prekrasne a uzasne dieta ktore by som nevymenila za nic na svete a to ako tu pise wwwww je uplna sprostost predpokladam ze ide o chlapa ktory nema deti a ktory si mysli ze zena je bez chlapa odpisana alebo dieta moj syn to nikdy nepociti ako daku stratu lebo ho milujem nadovsetko na svete a doteraz sa ma ani rau na otca neopital a to ma 8 rokov takze take hluposti si nechaj laskavo pre seba a nehovor do niecoho o com names pary

dvojbottka

a ty odkial vies ze to dieta o tom nevie ????? a urcite je lepsie nemat otca ako mat nejakeho alkoholika co cely zivot tiranuzuje a mlati celu rodinu...nemozes zovseobecnovat...pripady su vseliake a okoliti ludia nikdy dovnutra nevidia..

wwwwww

dvojbottka, keby zena isla na potrat, to dieta by o tom nevedelo...Je lepsie, ked decko nema otca a zena nema prachy? To urcite...Ked sa zena necha nabit, je to horor. V dnesnej dobe by sa to uz nemalo stavat, ale krav je vela.

dvojbottka

agina nebud taka zla...nie vsetky matky maju to stastie ze maju po svojom boku aj chlapa,manzela...no urcite je vzdy lepsie ked zena ostane slobodnou matkou ako keby sla na potrat...a je to lepsie aj pre to dieta !