ahojte..mam otazku ohladom ryze.nasla som plno takych clankov ze ryza nie je dobra ak chcete schudnut..a na druhej strane vela odbornikov odporuca ocistny ryzovy den..kde je pravda?mozem ju jest alebo radsej obmedzit jej prijem?
ryza
no predsa v obchode!!! v bio obchodoch ju maju urcite
kurňa ja sa pytam, kde ju dostat kupit..kvalitnu natural ryžu. ja nechcem ryžovú kúru ani nič podobné
Ryzova dieta? what a bullshit.
Ryza je dobra ked chudnes ale v malych davkach, cize menej energie nez potrebujes. A je dobre to mnozstvo kazdy den menit.
ahoj, vie mi niekto poradit, kde kupim ryzu natural? najlepsie co najkvalitnejsiu a v BA:)
dakujem.
Ano môže byť ryža, ale nie klasická biela na ktorú sme my zvyknutí.
určite je to ryža natural ...
Ryža natural obsahuje veľa vlákniny, to má čistiaci účinok. Vláknina je spojená s vyváženými minerálmi a dobre metabolizovateľnými polysacharidmi a bielkovinami. Neobsahuje škodlivé tuky.
Malé negatívum je jej mierna kyselinotvornosť, preto sa má dopĺňať zásadotvornou zeleninou.
Ale jesť len samotnú ryžu je nezmysel, ktorý vedie k nerovnováhe, treba jesť i iné obilniny, ktoré majú svoje pozitíva, je ich dostatok.
ti mozem zarucit, ze 15KG za mesiac je nieco nenormalne, normalne sa chudne tak 1-2kg za tyzden , cize ten tvoj kolega pekne schudol svaly a trochu tuku, a to setko sa mu hned vrati ale uz iba vo formme tuku, cize bude mat vacsi pomer tuku v tele ako pred dietou, lebo pocas diety ,,schudol,, HLAVNE SVALY. cize ziadna vyhra myslim
no neviem ten chlap vraj presiel na normalnu stravu a uz je tomu nieco vyse roka
ale ze vraj jojo efekt to ma