čaute! Chcela by som sa Vás tu spýtať, či má niekto urobený kurz Prvej pomoci? Lebo som začala chodiť na autoškolu a tam je to teraz povinné..
A ak má niekto tento kurz, prosím, napíšte mi o tom. Inštruktor nám povedal,že potom budeme mať aj nejaký test z toho..
Kurz Prvej Pomoci
ďakujem vám! ano,nám už povedali,že si máme nachystať 550sk!aj to sa mi zdá veľa..ale tak keď ma tam niečo naučia a ja možno v budúcnosti zachránim niekomu život, tak to stojí za to
ja som si kurz robila v tt. je tam test a dokonca aj prakticka cast :D bola to sranda, aj som sa, samozrejme, nieco naucila. nemmusis sa nicoho bat, bolo to uplne v poho. test bol lahky a ak za to vyvalis nejakych 800sk, urcite ta nenechaju vyletiet. poradis si s ostatnymi, ked nebudes nahodou nieco vediet a tak. mne sa to dokonca pacilo, len som si na figurine roztrhla ustny kutik, ked som jej davala umele dychanie :D a je stoji aj dost vela penazi :( pekne sa na tom nabalia.
Ja mam kurz prvej pomoci, tiez vramci autoskoly:) Prides na CK, trva asi 4-6 hodin, kym vam kompetentny povysvetluje co a ako ohladom prvej pomoci, mozes si robit aj poznamky. Potom si vyskusate KPR na Adamovi a ide sa na test:) pocas testu si mozes pomoct poznamkami, nie je tam nic, co by vam nespomenul. Test skontroluje a po uspesnom vyhodnoteni dostanes certifikat:) stoji to 600,-SK.
Ja mam kurz prvej pomoci, tiez vramci autoskoly:) Prides na CK, trva asi 6 hodin, kym vam kompetentny povysvetluje co a ako ohladom prvej pomoci, mozes si robit aj poznamky. Potom si vyskusate KPR na Adamovi a ide sa na test:) pocas testu si mozes pomoct poznamkami, nie je tam nic, co by vam nespomenul. Test skontroluje a po uspesnom vyhodnoteni dostanes certifikat:) stoji to 600,-SK.