Ahojte.Vcera som prstoval moju holku a ostal mi tam (v nej) prsten snazil som sa ho vybrat ale neslo to.Mam jej to povedat?Bude trapaaaaaaaaaaaaaas.Nevijde nejako sam?
Pruuser
aj ja mam ten pocit,taký debil,sa asi ešte nenarodil,ktorému sa niečo stratilo v holke a nepovedal by jej to
zaujimave ze sa doteraz neozval normalne si myslim ze sme mu pekne naleteli
akože sorry,ale ja by somťa zabila,keby si mi to nepovedal,to akaože tebe je to trapne a ona chudera si to odtrpieť z následkami celý život???Ako čo si na hlavu spadol???Keby ju lubiš,tak jej to dávno povieš
hej pruuser ty mas kolko rokov 15 ? si nezrele decko.. ked sa k tomu nevies postavit ako muz a chranit si svoju partnerku tak nabuduce ziadnu neprstuj.. sa tu vypisujes ako decko, nehnevaj sa na mna aj tak ta to neminie a musis jej to povedat a cim neskor tym horsie,... btw daj vediet ako to dopad
lo, drzim vam palce.
Ak podvadzate priatela a milencov prsten sa mu nastokne na penis, v tom pripade to zaobalte a poziadajte ho o ruku. Velmi napadite.
Takze poucenie pre damy: ked mate milencov, vzdy ho upozornite, aby si dal dole prsten (popripade hodinky):))) aby pri nasledujucej sulozi prsten neostal manzelovi na penise:))))))))))))
ja by som rada vedela,ako to dopadlo :)
tak ako nevrav ze ti takmer za 1 hodinu nedvihla?
jablonka,ja si nevymyslam :((Preco si to myslis.Uz som v koncoch keby si vedela jake mam nervy.Nastastie iny si to nemyslia a dobre mi poradili len nech sa to uz vyriesi :((