Nechraneny sex - Escapelle

Príspevok v téme: Nechraneny sex - Escapelle
Jane000

Dobry den,
mam niekolko nejasnosti ohladom tabletky Escapelle. Mala som s partnerom nechraneny pohlavny styk v posledny den mojej menstruacie. Myslela som si, ze sa nam nemohlo nic zle prihodit, pretoze to ani do mna nedal. Lenze potom som citala na internete, ze moje neplodne dni, na konci menstruacie moze byt v podstate aj plodne, kedze mam velmi nepravidelny cyklus. Na druhy den rano som sa zobudila na priserne krce v podbrusku. Take silne som nikdy v zivote nemala, a to ich mavam pri kazdej menstruacii. Ledva som sa doplazila k tabletkam-no to ma este viac znepokojilo. Moj partner vedel takmer s istotou , ze sa nic nemohlo stat ale po mojom naliehani som uzila tabletku po-Escapelle ktoru som uzila po 36. hodinach po styku. No strach mam aj nadalej, pretoze ucinnost tabletky nieje 100%-na. Po uziti tabletky presli 3 dni, a ja som zaregistrovala iba bolesti hlavy. Taktiez som citala, ze sa menstruacia musi dostavit do 5 dni, lebo ked nie, tak je tabletka neucinna , a moze to znamenat, ze som tehotna? Nechapem takymto reciam, pretoze na letaciku , nebolo nic take pisane. Tak sa vas chcem teda spytat, ako to je s tym krvacanim po uziti tabletky, ci sa krvacanie musi dostavit a ci mi to musi narusit cyklus. A teda, ci mozem byt po tom vsetkom tehotna. Vopred dakujem za odpisanie a vypocutie mojich problemov :)....a este na zaver: mam 15 rokov... snad vas to neodradi. No moji rodicia su trochu konzervativny, cize moja navsteva gynekologa, by bola pre nich nemozna v mojom veku.

Tmavovlaska

Dobry vecer. Mala som nechraneny sex a partner sa do mna urobil ale asi do hodinky som užila tabletku po. Mam sa bat? Nemusim? Vopred Ďakujem za odpovede

sewie

nerob sa do nej ked nechcete deti! pouzivaj kondom! teraz uz nemozte robit nic viac....pravdepodobnost vycitas z letaku na tabletkach.

falko1234

Dobry den , chcem sa opytat mal som nechraneny sex s partnerkou a urobil som sa do nej v polovici jej menštruačneho obdobia v momente si to šla vyplachnut a uzila tabletku escapele ...aka je pravdepodobnost ze moze otehotniet ? ..co by sme mali robit aby neotehotnela ?

tela

Ahojte, mala som nechraneny sex v posledný deň svojho menzesu, ale neurobil sa do mňa. Avšak menzes mi vždy trvá len 2-3 dni a opakuje sa cca po 22 dňoch, aj to nie presne. Myslíte, že mi hrozí tehotenstvo?

František

Dobrý den, chci se zeptat. Moje přítelkyně použila Escapelle a zvracela po spolknutí prášku asi 6 hodin potom. Ještě z ní prý něco bílýho teče ...Co to je ? Chci se zeptat jestli prášek zabral či nikoli. Děkuji ...

dietabezmena

pouička, si dieťa a tvoje telo je ešte len vo vývine, tabletka po je humus, neviem, či by nezanechala nejaké negatívne dôsledky na tvojej reprodukčnej sústave. Asi sama vieš, že to nebolo správne, že si s tým chlapcom spala. Takéto starosti by si v 14 rokoch nemala vôbec mať. Inak, tabletka po usmrcuje ak už došlo k počatiu dieťaťa a to nie je dobré, mať toto na svedomí.

Marsmeloun

a naj ak má priatel po 30 :D :D lebo voláko tu pribúda takých tém ... a ona si tiež koleduje o problémy ... nielen telesné ale aj psychoické...aj ked jej to teraz tak nepripada ... nechapem kam sa vsetci ponáhlaju a prečo sa deti hraju na dospelých ....treba si niečo nechať aj na neskor ....do 20 -tky bude mať hadam isto nazbiera ešte veľa krížikov ..... smutné to je celkom ...