Dobry den,
mam niekolko nejasnosti ohladom tabletky Escapelle. Mala som s partnerom nechraneny pohlavny styk v posledny den mojej menstruacie. Myslela som si, ze sa nam nemohlo nic zle prihodit, pretoze to ani do mna nedal. Lenze potom som citala na internete, ze moje neplodne dni, na konci menstruacie moze byt v podstate aj plodne, kedze mam velmi nepravidelny cyklus. Na druhy den rano som sa zobudila na priserne krce v podbrusku. Take silne som nikdy v zivote nemala, a to ich mavam pri kazdej menstruacii. Ledva som sa doplazila k tabletkam-no to ma este viac znepokojilo. Moj partner vedel takmer s istotou , ze sa nic nemohlo stat ale po mojom naliehani som uzila tabletku po-Escapelle ktoru som uzila po 36. hodinach po styku. No strach mam aj nadalej, pretoze ucinnost tabletky nieje 100%-na. Po uziti tabletky presli 3 dni, a ja som zaregistrovala iba bolesti hlavy. Taktiez som citala, ze sa menstruacia musi dostavit do 5 dni, lebo ked nie, tak je tabletka neucinna , a moze to znamenat, ze som tehotna? Nechapem takymto reciam, pretoze na letaciku , nebolo nic take pisane. Tak sa vas chcem teda spytat, ako to je s tym krvacanim po uziti tabletky, ci sa krvacanie musi dostavit a ci mi to musi narusit cyklus. A teda, ci mozem byt po tom vsetkom tehotna. Vopred dakujem za odpisanie a vypocutie mojich problemov :)....a este na zaver: mam 15 rokov... snad vas to neodradi. No moji rodicia su trochu konzervativny, cize moja navsteva gynekologa, by bola pre nich nemozna v mojom veku.
Nechraneny sex - Escapelle
Ona este nema ani tych 15.... Priatel si koleduje o basu.
vidím , že 15-tky prcajú vo veľkom :D :D
dobrý den mohli by ste mi poradit prosím vas nemam ešte 15 rokov a mala som nehodu s priatelom pretrhol sa nam kondom a myslíme si ze sa niečo stalo chela som sa vas opýtat odhladne tabletky escapelle či ju možem požit ..... a ak áno či to nieje pre mna moc nebezpečnéé ...... Dakujem :)
Lenuskaa
Nemáš sa čoho báť, ja som ju požila, a meškali mi 7 dní. Bol to ten najväčší stres. Ale nakoniec všteko dopadlo OK :)
ahoj ...potrebovala by som pomoct .... mam 17 rokov s priatelom sme mali pohlavny styk, pretrhol sa nam kondom a tak priatel bezal do lekarne kupit escapelle vzala som ju zhruba do 24 hodin ... strasne som sa bala co to somnou urobi ale nerobilo vobec nic nemala som bolesti v bruchu, nevracala som, ani som nemala ziaden vytok ani menzes ... teraz mi uz asi 5 dni meskaju a neviem ci je to len tou tabletkou alebo som tehotna ... prosim poradte mi ...DAKUJEM
aduska3387: no neviem, ale mne sa zdalo, ze vyrobca na letaku pise iba o 80 percentnej ucinnosti a ze cim skor, tym lepsie...
uz asi bduem pisat neskoro ale moja spoluziacka tak isto uzila tabletku po tom co im pri sexe praskol kondom a uzila ju az na dalsi den aa tiez jej menzes nedosiel do 5 dni..dostala ho v normalnom termine ako ho cakala ale tehotna aj tak nebola...to co sa stalo aduske3387 je fakt smola..fakt to musi byt blby pocit ked sa na daco spoliehas a pokasle sa to.:(aa tebe jane000 to hadam dobre dopadne alebo uz dopadlo:)
Par dobrych rad ohladne escapelle
ahojte baby.mam jednu velku pripomienku k tabletkam ESCAPELLE!!!! mala som s partnerom pohlavny styk, pretrhol sa nam kondom, mala som neplodne dni,ale aj tak bezal do lekarne kupit escapelle, uzila som ju po 15min po sexe, a co sa stalo? otehotnela som!!!! a to ze je spolahlive na 99%???!!! a este do 72hod???!!!! mam 18rokov, sla som do anglicka s chalanom, uplne v klude, menstruacia mi nexodila,ale dva tehotenske testy som mala negativne cca po dvoch tyzdnoch od uzitia tablety, potom mi zacalo byt zle, menstruacia stale nic, po 4tyzdnoch som si spravila test a pozitivny!!!!! tak som musela podstupit interupciu, v Anglicku!!! este ze to bolo zadarmo. baby ja vas nexcem strasit... mozno som mala len debilnu smolu,ale.. neviete si predstavit ake to bolo ked som uvidela pozitivny teh. test:( nezelam to ani jednej z vas. davajte si pozor a hlavne, neverte vsetkym liekom a ohladom tej interupcie.. nieje to nic strasne aj ked som pomaly zacinala uz treti mesiac. len smolu som mala aj taku,ze po operaci som dostala infekciu tak sa teraz doliecujem.drzte sa,ak chcete napiste mi na mail. papa:(
ahojte baby.mam jednu velku pripomienku k tabletkam ESCAPELLE!!!! mala som s partnerom pohlavny styk, pretrhol sa nam kondom, mala som neplodne dni,ale aj tak bezal do lekarne kupit escapelle, uzila som ju po 15min po sexe, a co sa stalo? otehotnela som!!!! a to ze je spolahlive na 99%???!!! a este do 72hod???!!!! mam 18rokov, sla som do anglicka s chalanom, uplne v klude, menstruacia mi nexodila,ale dva tehotenske testy som mala negativne cca po dvoch tyzdnoch od uzitia tablety, potom mi zacalo byt zle, menstruacia stale nic, po 4tyzdnoch som si spravila test a pozitivny!!!!! tak som musela podstupit interupciu, v Anglicku!!! este ze to bolo zadarmo. baby ja vas nexcem strasit... mozno som mala len debilnu smolu,ale.. neviete si predstavit ake to bolo ked som uvidela pozitivny teh. test:( nezelam to ani jednej z vas. davajte si pozor a hlavne, neverte vsetkym liekom a ohladom tej interupcie.. nieje to nic strasne aj ked som pomaly zacinala uz treti mesiac. len smolu som mala aj taku,ze po operaci som dostala infekciu tak sa teraz doliecujem.drzte sa,ak chcete napiste mi na mail. papa:(