Co keby sme usporiadali nejake stretko skalnych prispievatelov??? Sli by ste do toho????
Stretko skalnych prispievateľov
Obdivujem trpezlivost a pevne nervy adminov. Clovek naozaj stretne kadeco a hlavne na fore o zdravi. Len skoda, ze tak malo zostupuju z Olympu medzi obycajnych smrtelnikov :) ale vlastne ani sa im necudujem. Matej najviac :)
B.Z ako som ťa mohol zablokovať keď prispievaš?
0vecka nebudem sa tu hádať.. prepáč
Matej, prečo si ma zas zablokoval?
a preco potom ked som sa pytal preco bol moj prispevok vymazany bola odpoved ze preto lebo bol nevhodny??? a preco tie prispevky radsej nemazete stylom ze sa zmaze text ale prispevok ostane aby bolo vidno ze tam predtym nieco bolo?
lombardo1981 vieš, to že niekto o mne napíše pár nelichotivých prezývok, a pritom o mne nevie absolútne nič je pre mňa absolútne nezmyselné a ani na to nebudem reagovať. Aby niekto odhadol človeka na základe toho, že mu zmaže príspevok je silná káva :) Takže neboj sa mám aj lepšiu stránku :)
0vecka mažeme aj príspevky, ktoré súvisia s tými čo porušuju pravidlá fóra. Takže tvoj príspevok by nemal žiadnu hodnotu pokiaľ súvisel s niečím nevhodným a ty si reagoval na ten zmazaný. :)
bud im blbne server alebo tu cenzuru robia fakt lebo im to robi dobre... niekedy napisem len nieco ako:
"hmm takto som nad tym nerozmyslal ale ked sa nad tym zamyslis tak mas asi pravdu"
a o hodku je to prec... co fakt pri najlepsej vole netusim koho to poburilo
...
a sere ma ze nikto nechce vidiet mna :'|
Ale pr*lajs. :-) Len si myslím, že máš aj lepšiu stránku ako len tú, vďaka ktorej ti prischlo zopár nelichotivých prezývok.
lombardo1981 myslíš, že tú "cenzúru" robím kvôli tomu, že niečo skrývam (napr. nízke sebavedomie)?
Slobodna keď vieš, že som rád, že si ty rada, nie si z toho ešte viac rada? :P
Mne to az taka sranda nepripada, vymyslat si o ludoch, ktorych nepoznas, vlastne verzie. Ja voayerizmus velmi nemusim, ale tak proti gustu .... Matej :) mozeme byt este viac radi, nez sme radi teraz?
Každý niečo skrýva. Niekto napríklad to, že jeho stelesnenie dokonalosti je iba manipulácia, niekto svoje nízke sebavedomie maskuje hromadou slov...
Ja napríklad, okrem môjho milovaného Linuxu, zbožňujem aj sledovanie ľudí. Pre mňa je o väčšia sranda ako sa s nimi stretávať...