Stretko skalnych prispievateľov

Matej

Slobodna kľudne ale ako som písal, treba dať vedieť dopredu :) Ja nemám problém sa "priznať", že som to ja keď prídeš.. A spoznáš aj Macu aj Andreja keď budeš chcieť :)

lombardo1981 myslím, že toto sú silné reči väčšinou len za klávesnicou, takže si nemyslím, že to je až také veľké riziko. A ako som písal, ja si rád veci s ľudmi vydiskutujem, kľudne si aj priznám chybu, keď na to bude dôvod. A už som si na to zvykol :) Bolo ťažké nereagovať na niektoré veci, ale dá sa na to zvyknúť. Vždy si poviem, že ma ten človek nemôže uraziť, lebo netuší aký som :)

lombardo1981

Matej, neviem, či to nie je obrovské riziko takto vystavovať svoju kožu na verejný pranier. A ešte aj s pozvánkou. Máš môj rešpekt. :-)
Tiež v podstate obdivujem, že si si s tým ešte nesekol. Viem, čo to obnáša. Ľudia si určité povolania a tých, ktorý ich vykonávajú, démonizujú. Preto je freelancer to najlepšie riešenie. :-D

Slobodna

lienocka dakujem za starostlivost ale sme dospeli a uz si nejako poradime ;) B.Z. ty mas 4 roky? Lebo mentalne tak na mna posobis. Matej, ja som "stara skola" ale urcite sa zastavim,ked budem mat cestu okolo,len by mohol byt problem s identifikaciou.

[zruseny35]

Slobodna..ja som rada ,že tuto nejaký adminovia vobec su -ušla som z Pokecu :D
Ehmm...len tak medzi rečou ,ved už pozvi toho Mateja na kafčo.Alebo je ženaty ,či ? :)

Matej

Slobodna nemusíme len my zostúpiť :) Ak je niečo čo by niekto rád s nami vydiskutoval alebo nás len jednoducho chcel prísť pozdraviť tak môže prísť za nami na "Olymp". Spoločnosť totižto má niekde svoje sídlo a nie je taký problém si pozrieť kde (Kontakt :P). Ak ale chcete zastihnúť mňa, treba dať vedieť dopredu, nie som tam stále :) A práve na fóre som sa hlavne naučil mať pevné nervy. Mimo fóra som dosť úprimný.

B.Z

Predsa som si zmenil IP.Chcel som tu napísať dosť dlhý príspevok, klikol som na odoslať a nad aj pod témou sa mi ukázalo "Nie je možne prispievať..."