Co keby sme usporiadali nejake stretko skalnych prispievatelov??? Sli by ste do toho????
Stretko skalnych prispievateľov
Noo ja keby som mala ist (vsak preco nie;) ), tak by som sa nepredstavila zrovna ako adr1a.)) Lebo inak som vraj v reale velmi mila zabavna uzasna skvela ai :D tak aby nemali uz vopred ini voci mne predsudky))
Mam vyborneho priatela. Z jedneho diskusneho fora (nie toto ale ine kde som tiez prv chodievala), kde je on uz cele roky rokuce sa takto pravidelne roky stretavali. A vzdy prisli kvoli tomu ludia aj zo zahranicia, ze spojili toto stretnutie aj s navstevou rodiny domoviny ai. Bolo vzdy super. Opekacky grilovacky ci len tak v centre v pivarnicke posediet pokecat ai. Lenze clovek tiez nie kazdemu nazorovo vyhovie zapasuje sadne (vidiet to aj tu). Nejakym sliepkam tam na fore nieco raz napisal nadavali si a zazil potom co je to jesitnost a zakernost zien)) pri najblizsom stretnuti kde bol so zenou ho jedna dotycna odfotila a potom mu cez net zalozili ako haluz inzerat aj s jeho fotkou (fakt blby for. Ze je sex.tiger ai hovadiny o nom a ze hlada nymfomanky za ucelom piiip). Na ten inzerat ho upozornil znamy z USA co tiez chodil na to forum. Proste on ako pravnik sa do toho obul a az cez policiu ai napokon sa podarilo ten inzerat zmazat zrusit. No proste ludia su ozaj telce. Asi nie kazdy moze ocakavat ze ked je ON normalny IQ EQ slusny seriozny ai ze aj INI tiez takyto isti su. Ja sa riadim Zi a nechaj zit. Ale ludia si to zlo medzi sebou neraz robia sami
tasty, dik za spravu, nieco som ti aj odpisal :D skontroluj email, inbox aj spam folder kebyze to hodilo tam :D
prezývka, diky odpísala som ti ;D
Za 1. len jedného :)
za 2. som ťa chcela dotlačiť konečne k tomu aby si tasty dal svoj mail :)
A vidím, že si sa chytil :)
tasty masteroftheuniverse@inoutmail.de
Slobodna ved ty si nas aj tak nechcela vidiet iba adminov tak co riesis :D
Nič v zlom ale ako sa chcete stretnúť alebo zorganizovať stretko, ak nie ste schopní si ani maily vymeniť?
kludne mi tu nechajte napísaný mail na ploche :), ja sa ozvem potom, nerada by som si vycapila sem svôj vlastný!! lebo mám len taký transparentný z ktorého sa dá prečítať ešte aj rodné číslo :D, a nemám čas a hlavne chuť momentálne sa niekde registrovať pre nový mail
tasty problem je ze tvoj email nemam.
pre mna by bolo zaujimave priradit niektore komentare ku konkretnym osobam, kedze tu niesu ani profilove fotky nic tak si ludi prestavujem vseliak. neprispievam casto, ale chodim si sem citat pribehy a obcas sa aj schuti zasmejem.
potom dajte vediet ci ste sa niekto realne stretli.
aj to je niečo :) ak chceš napíš mail