Piercing v uchu

piskotka253

chcela by som si dat piercing na ucho ale tam hore ale neviem ci to nie je nebezpecne lebo u tam nervy ???? ....mozete mi niekto poradit ?

madman

ked sa bojite piercu, skratka si ho nedavajte. to je jedina rada. kazdy jeden prepich boli. nastrelenie nie, ale to je blbost, s tym byvaju najvacsie problemy, kedze pistol sa neda dokonale dezinfikovat. a taktiez ma jednotnu hrubku a ak ma niekto sirsie usne boltce, sperk mu ich bude stlacat a prirodzene sa to bude zle hojit. taktiez sa nesmie nastrelovat nikam inam. ja odporucam pichanie. mam za sebou 15 prepichov po celom tele a problemove boli jedine tie, ktore boli z nespravneho kovu - ja mozem mat bizuteriu v zahojenych prepichoch a nic, ale na chir. ocel mam alergiu, cize iba titan. hlavne sa o to treba podstivo starat, obcas si to cele vybrat - ale nie skor ako po cca mesiaci po prepichu - a poriadne vycistit dierky a aj sperky.

puma3108

sasa ja ti poviem ze ja som si dala nastrelit nausnicu a vobec to nebolelo to som ani necitila ako kebi ta postipal komar naozaj to nebolelo

sasa

Ja piercing este nemam,ale chcela by som mat,ale strasne sa bojim,ze to bude boliet a budu s tym problemi.Kamoska si prepichla z nudy ucho dva krat a nemala problemi...chcela by som to vyskusat aj ja,ale odradza ma ten strach :((co mam robit??

miriamlllll

ja som si prepichla ucho tri krat a po case, sa mi v okoli vsetkych dierok spravili tvrde gulicky,neviete mi poradit ako by to zmyzlo?

neviem :(

mam striebro, nikdy som nemala problem a ani priecing tak neveim ci som alergicka...ale ked nosim striebro tak nemam nikdy problem..tak ja neviem..takze to nijej normalna reakcia?

karla1

aku mas nausnicu? striebornu,zlatu alebo bizuteriu? je dost mozne ze si alergicka na to. ja napiklad mozem mat iba zlate a bizu a striebro nie lebo mi to scervena,napuchne a boli to