Piercing v uchu

Lilunkja

no už to aj mám :) a nebolí to, a sranda bolo to prestrelovanie, prvých 5 minút som ani necítila že by mi niečo robila, len také zvláštne teplo :) takže je to fajn :)

Lilunka

No ja mam v plane si dat ten pierc hore do chrupavky, ale nastrelit, lebo z ihieh mam panicky strach. Len kamoska to mala a rok ju to bolelo tak sa boji ze aj mna to bude tak dlho bolet

cozeee

zober si vatovy tampon, daj nan to s cim to cistis..(nepamatam si presne, ale myslim, ze ja som to cistila alpou, alebo niakym liehom) a pritlac si to na dierku..staci raz za den...a potom uz uvidis...ja som mala tiez na chrupavke, ale zenska co mi to robila to zle prestrelila a musela som to dat dole...lebo sa mi to nechcelo zahojit...preto je lepsie si taketo veci davat prepichnut ihlou...

cozeee

ja som si dala ucho prepichnut trikrat a zakazdym sa mi to strasne zapalilo a hnisalo...tak som s tym mala par dni problemy...ale pravidelne som to cistila a dalo sa to do poriadku....takze neboj..tebe sa to tiez zahoji..len chvilku pockaj..

lucik

noo tak ja som si dala dnes prepichnuť chrupavku akože v pohode..platila som len za dve strieborne naušnice...a to bola u doktorky....zatial to kvalitne boli ale dufam že časom bude ok:)

fretka77

ahojte ja mam normalne nausnice tam hore 4 a spravilil mi to za 150 jenu...nic to neni amni ma to neboli nic je to good.

Hapacabanna

pre piskotku:ja to tam hore v uchu mam,normalne ti tam daju piercing,lebo s normalnou nausnicou to nie je bezpecne,kedze tam mas chrupavku,prvy tyzden do dost boli,ale potom je to v pohode.stoji to okolo 400 sk,ale myslim,ze za tie peniaze to stoji.ak by ti to zacalo hnisat,v ziadnompripade si nedavaj dole piercing,nechaj si to tam a daj na to trebars alpu...to je vsetko :-)