Piercing v uchu

Fefa

Johny858- tak vybrat by sa mala minimalne po 3 týždnoch abz to bolo ako už normálne zrastene a bezpečné.. a čistit.. no mne vraveli že si ju mam dva krat za tyžden vybrat a namočit do alkoholu.. (vodky) a mam si tu naušnicu každy den minimalne 4x točit aby mi nezarastala a neustalila sa na jednom mieste... tak osm to robila a žiadny problem už nemam.. a každy den naliat na ucho vodku alebo ničo dmáce a točit s nou... :)

Kaala

Zdravim: chcem sa spytať. Mám nastrelené dve naušnice hore v chrupavke ucha ( viem že to sa nemá ale bohužiaľ som to vtedy nevedela keĎ som nastreľovala :/ ) a teraz asi pol roka od nastrelenia druhej mávam hrozné bolesti hlavy. Bezprostredne po nastrelení som nepociťovala žiadne výrazné bolesti. Viem že je možné že bol zasiahnutý nejaky akupunkturny bod, preto sa chcem spytať či vybratím náušníc sa tie body dokážu zregenerovať? Inak mám aj problemy s chrbticou (som po niekoľkych operaciach skoliozy) takže problem by teoreticky mohol byť aj tak pretože ma zvykne bolievať krk. A tá samotná bolesť hlavy prichádza zhruba v týždňových intervaloch a vždy ma bolí len jedna polovica hlavy. Vie mi niekto poradiť prosím? :)

Aduschka

mam prepichnuté ucho v chrupavke a mam to cele zapalene a zacina to hnisat a nohovsky boliet mam to tyzden nepomože mi nieco ?? :)

Aduschka

mam prepichnuté ucho v chrupavke a mam to cele zapalene a zacina to hnisat a nohovsky boliet mam to tyzden nepomože mi nieco ?? :)

eliies

minulý týždeň som si dala prepichnut ucho v hornej časti(chrupavka) hned ma to tak nebolelo až posledné dva dni to bolí je to zapuchnuté ucho je červené a horúce ja len chcem vediet či je to nejaký vážny problém alebo to časom prejde a hlavne čo si mám na to dat alpa nepomáha prosím o dobrú radu

23micci

dala som si prestrelit ucho cca pred 6 tyzdnami. povedali mi 5 tyzdnov nevyberat tak som nevyberala. dotedaz to bolo celkom ok. necitila som ziadnu vecsiu bolest ani mi to nehnisalo, proste som sa tesila ze to bude ok.. a zrazu asi pred tyzdnom som si to vybrala lebo ma to zacalo boliet a som zbadala ze mi to aj kus hnisa a mam tam akoby gulicku alebo co, neviem ci opuchnute alebo co... a aj mi z toho isla trolinku krv. neviem co s tym, ci to vybrat a nechat zarast co by som nerada alebo to len vybrat, vycistit a dat dnu a verit ze to bude dobre.

dia20

tak ja som si raz dala urobit dve dalsie dierky do ucha v salone a neskutocne to bolelo, asi mi trafila nejaky nerv alebo co, cistila som to pravidelne, starala som sa a po mesiaci som chytila kŕč v krku a lekarka zistila ze mam infekciu a odumiera mi ucho a pritom som nic necitila ze by ma bolelo alebo co, to ake bolesti som zazila pri lieceni ani nebudem radsej hovorit...teraz som si doma urobila dve dierky ihlou sama a uplne vsetko je v poriadku takze uz NIKDY ziadny salon