Kedy je ten správny čas na nákup prvej výbavičky pre bábo?

Jovanka

my sme kupovali všetko asi v siedmom mesiaci tehu a tak ako pisu baby cez net ... je to prehladnejsie a mozeme si poporovnavat ceny ... jedine s cim sme dlho bojovali pri vybere je kocik ... ten som chcela stylovy ale prakticky a odolny a to je docela dost taka fuska ale na baby merci mi poradili presne ten ktory som chcela a tak uz mam doma anex cross a je uplne uzasny (:

Mia25

Ahojte, ja som si nakupila výbavičku pre svoje dieťa z internetu a myslím, že je to jednoduchšie a lacnejšie.

Sem prikladám aj zľavu cez ktorú som si veci kupovala:
-odkaz odstránený-

mamulienka15

Tehuľky ktoré ste na rizikovom, neuvažovali ste nákup detskej výbavičky cez internet? Je to pohodlnejšie. Ja som všetko pre malú postupne ako som mala zvyšné peniažky objednávala. Môj drobec už je na svete, behanie po obchodoch mi nevyhovuje a tak stále si objednám čo potrebujem. S kúpou som bola vždy spokojná, najviac sa mi osvedčil online detský obchod eshop Nataly.

lenulik:)

tak ja som si nakupila take veci ako su dupacky,body.nejake tielka tricka a satockya ciapocku a samozrejme aj perinku...uz mam vybratu postielku a prebalovaci pult a taketo veci do izby...a uz som si kupila hojdacie kreslo aby som mala kde malu uspavat...od manzelovejk starkej som dostala hojdaciu kolisku drevenu takze tak..no a keby sa naaaahodou na gynde zmylilia bol by to chlapce vsetky veci su takej neutralnej farby...mam aj biele modre cervene zlte zelene...takze pohoda

mirka 23

Elena, dnes som nad touto témou rozmýšľala. Myslím, že je to len taká povera preto, lebo keď žena náhodou príde o dieťa, tak tie veci jej ho ešte viac pripomínajú. Žena predsa nepotratí pre to, že má nakúpené vecičky.

elenna32

Ďakujem vám dievčatá za Vaše rady. Som kludnejšia. Dnes som bola v meste a kúpila ponoščičky a deku. Na budúci týždeň sa chystám do Nitry, bude tam kontrakt v Agrokomplexe, majú tam ževraj dobré detské vecičky za dobré ceny. Tak rozmýšlam že si tam nakúpim veci ale od 62ky, kamarátka ma nabalila 56tkou. Ešte chcem kúpiť flašky, kefku na vlásky a takéto maličkosti, ostatné ako kočík a prebalovací pult nechávam na posledný mesiac. Ešte raz vďaka a veľa šťastia.

jablonkaa

elenna, ja by som ti este poradila, aby si nekupovala vela veci z najmensej velkosti. c. 56 je tak na tri tyzdne, z toho prvy tyzden si v porodnici. to rozpravam o priemerne velkych detoch. syn mal porodnu hmotnost 3350 g, dcera 3200 g, a najmensie body a nohavicky, alebo dupacky snad mali na sebe jeden krat. ak si chces urobit radost, kup si uz radsej velkost 0 - 3 mesiace, t.j. c. 62. len to musis este zladit aj potreby oblecenia podla rocneho obdobia. snad najlepsie vyuzitelne v prvom roku zvota dietatka su veci velkosti 68 a 74, tie vyuzijes par mesiacov. okrem toho treba ratat s tym, ze nieco dostanes od rodiny, potom je normalne, ze mas 5 dupaciek jednej velkosti a vacsie ci mensie musis aj tak dokupit.
najvacsi problem je asi v kupovani ciapocky, obvod hlavicky sa dost rychlo zvacsuje a je tazke najst tu spravnu, aby dobre sedela. to si asi nechaj na cas, ked bude babatko na svete.
drzime prsty, nech ste zdravi.

bobika.

agina, aj sa si myslím. Ja aj dcére kupujem veci cherokee a nemala som s nimi zlú skúsenosť.A okrem toho keď si pozrieš koľko stoja veci v babyshopoch tak je to aj 100% rozdiel.

agina

My mame tiez uz skoro vsetko nakupene, zaciname 25tt. Inak co sa tyka veci Cherokee z Tesca pre deticky, su velmi kvalitne a zo 100% bavlny, takze sa skor speru, ako vytahaju.A maju dobry vyber.