Afty

yvonne

hajnik: Vitamíny beriem už niekoľko rokov. Viem,že mám nedostatok B12 - chodila som aj na infúzie a injekcie. Aj B12 beriem v tabletká, B-komplec, C-čko a pyridoxin. Ale aj tak sa mi tvoria.

jozka11

vdaka vsetkym za rady. dufam, ze sa ich raz zbavím navzdy. najhorsie je ,ked mam afty, tak nemozem ani poriadne nic jesť.

hajnik

jozka a yvonne ,mate oslabeny imunitny sistem ,pokial nenadopujes vytaminmy tak sa ocitnete navzdy v ocarujucom aftovom kruhu ,zabezpecte si- zinc 10mg,C-1200mg,vitamin Bcomplex, E-400mg, tak a ked to vsetko mas tak kazdy den po obede {po sytom jedle }vsetko spapajte a po 3 noch uz si nepamate co su afty. A to musis brat minimalne rok s urcitymi prestavkami.A neboj sa telo zobere tolko kolko potrebuje a ostatok sa vyluci mocom ,takze predavkovanie nehrozi.Pozdravuje vas byvaly aftar.

washita

ked mam afty, myslim tym v ustach take ranky. Potom som si dala vecer do ust praskovy cukor a behom 3 dni mi bolesti zmizli. Predtym som si kupovala v lekarni ruzovu vodu. Ta pomohla este lepsie.

yvonne

Tak ja mám afty už niekoľko rokov. A posledný rok mám stále bez prestávky, aj 6 v ústach. Ústa mám už zjazvené. Teraz mám 3 a to sa mi zahojili 2. Jedna sa zahojí príde druhá, tretia, štvrtá. Ak si zahryznem napr. do jazyka tak na beton sa urobí afta. Brala som všetko možné aj nemožné. A krv mám v poriadku.

agina

jozka kup si v lekarni Australsky cajovnikovy olej a vyplachuj si nim usta.Samozrejme zriedeny s vodou.Velmi pomaha.

mikri

Kup si B-komplex forte a to ti pomoze. Potrva to par dni ale pomoze. Ja to vzdy uzivam ked sa mi vyhodia. Hlavne ked mam mat svoje dni.