v poslednej dobe mam stale strach ze sa niekomu nieco stane...proste mam zly pocit...neviem ci je to choroba alebo co
mam strach
ano je to choroba ale treba sa poradit s odbornikom ako na to je to psycholog on Vam urcite poradi ako z toho,lensa netreba hanbit ja som mala tenisty pocit teraz sa liecim a je to zatial dobre........
Ja a sestra sme už dospelí a nasa mama nas ma stale za deti. Aj ked už mame 26 a 28 rokov .voláva nam, čaka nas, kedy prideme domov,/ešte byvame u rodičov, lebo mame velký rodinny dom/, ak sa oneskorime je nahnevana, lebo sa o nas bala. Takto sa bojí aj o otca, ked je v praci a dokonca aj o maleho psíka. Je to asi dane psychikou ale s tým už asi nič neurobime. Len neviem ako sa vyrovna s tým ,ked si založíme rodinu a odideme z domu. No a ked pridu vnučata...Ale mame ju radi, lebo týmto nam prejavuje lasku. taťka neviem kolko mas rokov,ale nasu maminu to drží od mladosti a nepreslo ju to do dochodku. skus nemyslieť na to najhoršie. Vieš, každý sa bojí o toho koho miluje. Je to normalne ale ak myslíš, že je to u teba extremny až chorobny strach, tak vyhladaj pomoc odborníka. aby si tvojich blizkych tým strachom netrapila. papa
ahoj, myslim ze trpis uzkostou. napis psychologovi.
poradte prosiiim