prosím o radu , nakoľko moje štvorročné úsile zbaviť sa tejto choroby je neúspešné. Naopak choroba sa mi stále zhoršuje a už takmer celý deň vykašliavam veľké množstva hlienu. Som už úplne zoslabnutá, a veľmi ma to obmedzuje na verejnosti.Bolo skonštatované lekárom, že ide o chronikú bronchitídu, a že stým musím žiť. Prosím o radu, či nie je spôsom, aspoň trochu zmierniť túto nepríjemnú chorobu. Nikdy som nefajčila.Som z toho zoslabnutá, a psychický zničená. Ďakujem za každú dobrú radu.
Nadmerna tvorba hlienu
Karlito-samozrejme,môžeš byť na ne ALERGICKÝ,môžeš sa od nich nakaziť rôznymi chorobami, parazitmi,vírusmi,baktériami,...Skús ich zo svojej blízkosti na chvíľu odsunúť a sleduj svoj stav.
Robili ti test na plucne chlamydie a mykoplazmy?
Dakujem za rady posuniem dalej bol som na EKG ok v krvi nasli len zvyseny cholesterol a tlak 130/80 vek styricat rocny a lieky antibiotika naparovanie tablety Acc syrupi od kaslov nic nezabralo a cystam sa ku alerGologicke vysetrenie ale u nas v Bn sa na to caka styri tyzdne najmenej...
Tak uvidime ale ak to bude negativne tak
Budem hladat dalej..Dakujem za vase nazory a komentare..ale ako hovorite treba najst pricinu este ma napadlo ci to nemoze byt prenosne od macicki alebo psika...?
co tak skusit pit par dni salviovy caj. nejake info som nasiel napr. tu: www.zdraviezbozejlekarne.sk
Buď más astmu alebo copd zajdi za plucnym
Neviem čo to bol za lekár, ktorý tvrdí že s tým už musíš žiť. Koľko máš rokov? Rovnako neviem aké ďalšie vyšetrenia si podstúpila, napr. alergo-imunologické. Boli vyšetrené aj hlieny, aké lieky si užívala? A čo očkovanie proti pneumokokom? Je treba najprv nájsť príčinu zahlieňovania.
Daj sa vyšetriť na alergológii a na pľúcnom.
Hľadanie na internete bol môj posledný pokus ako sa zbaviť hlienov.Absolvoval som veľa lekárov a nič nepomohlo. Skúšam Vincentku a zdá sa že zaberá. Teraz musím zmeniť stravovacie návyky. Ďakujem. Po roku som opäť optimista !
Majkee, dnes mi manžel kúpil v lekárni VINCENTKA nosný sprej, ktorý stoji 3,50 E , ale lepšie je si kúpiť fľašku a nakvapkať si koľko potrebuješ a je to aj lacnejšie. Fľaša stoji niečo kolo 1 eura a máš to na veľmi dlho.