Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nadmerna tvorba hlienu

Príspevok v téme: Nadmerna tvorba hlienu
miťa

prosím o radu , nakoľko moje štvorročné úsile zbaviť sa tejto choroby je neúspešné. Naopak choroba sa mi stále zhoršuje a už takmer celý deň vykašliavam veľké množstva hlienu. Som už úplne zoslabnutá, a veľmi ma to obmedzuje na verejnosti.Bolo skonštatované lekárom, že ide o chronikú bronchitídu, a že stým musím žiť. Prosím o radu, či nie je spôsom, aspoň trochu zmierniť túto nepríjemnú chorobu. Nikdy som nefajčila.Som z toho zoslabnutá, a psychický zničená. Ďakujem za každú dobrú radu.

miťa

Ďakujem za všetky rady. Snažím sa nejesť hlienotvorne potraviny ale doteraz to nepomáhalo, alebo by bol stav možno ešte horší. Ešte by som chcela vedieť od p. RNG čo je to NAC oregánový olej som si u Vás už kúpila. Skúsim všetko ešte raz vďaka.

zdenka

Jefitto, iba na taku malu drobnost si zabudol: Podbel obsahuje pyrrolizidinove alkaloidy, ktore pri dlhodobejsom uzivani sposobuju nadory pecene. Napriklad v Nemecku bol volny predaj podbelu zakazany.

jefitto

Nieže by nebol spôsob ako zmierniť chorobu, ale je spôsob ako chorobu vyliečiť. Treba denne piť tri šálky z listov a kvetov podbeľu lekárskeho (tiež som tomu neveril, že liečive rastliny, ale presvedčil som sa). Čaj musí byť taký horúci ako sa len dá zniesť. Uviditíte. Po pár dňoch zahlienenie prejde na 100%

mira

Nemusíš s tým žiť, ak hlieny prestaneš do tela dávať hlienotvornmi potravinami.To je v prvom rade mlieko a všetko z neho vyrobené. Ďalej je to biela múka, rafinované potraviny vobec, cukor živočíšne alebo stužené ratlinné tuky. Hlieny ti potom nebudú zapchávať dutiny, dýchacie cesty, póry, cievy, orgány a iné. Čistá a jasná myeľ ti bude odmeou.

scarlettkaa

mam znameho ktory ma tiez chronicku broonchitidu a doktor mu predpisal nejaký spray s inhalatorom ktory pouziva 4krat denne zajtr sa ho opytam na nazov